Oriol Domènech v rozhovore pre Catalunya Radio priznal, že včera prebehlo stretnutie predstaviteľov Frenkieho de Jonga so zástupcami Ajaxu Amsterdam. Barcelona má na základe tohto stretnutia stále šancu získať hráča do svojich radov.

Spomínané stretnutie prebehlo včera o 18:00 v Amsterdame a napovedalo niečo o budúcnosti mladého záložníka. Holanďan mal spoločne so svojim agentom Alim Dursunom diskutovať na tému svojej budúcnosti so športovým riaditeľom Ajaxu Marcom Overmarsom. De Jong má na stole lukratívne ponuky od Barcelony, PSG, Manchestru City, Bayernu Mníchov a Juventusu. Najväčší záujem o hráča majú prvé tri kluby.

Správy médií však hovoria o tom, že De Jong odskočil od ústnej dohody, ktorú uzatvoril s Barcelonou. Holanďan si totiž nie je istý tým, či bude mať isté miesto v základnej zostave. Barcelona v každom prípade argumentovala tým, že De Jonga chce kúpiť na dlhé roky. Argumentom Kataláncov mal byť aj herný štýl, ktorý je veľmi podobný tomu v Ajaxe.

Mundo Deportivo zas píše, že včera v Amstedame prebehlo aj stretnutie predstaviteľov Barcelony s De Jongom a jeho agentom. Za Barcelonu boli na stretnutí prítomní Josep Maria Bartomeu ako prezident klubu, Pep Segura ako riaditeľ pre futbal a Eric Abidal s Ramonom Planesom zastupovali športové riaditeľstvo. Katalánsky denník každopádne píše o zmiešaných pocitoch z celého stretnutia. Zástupcovia Blaugranas mali pocit, že hráč prijal rozhodnutie o svojej budúcnosti ešte pred samotným stretnutím.

Ostatné kluby vo veci rokovaní o prestupe takisto nie sú pasívne. Píše sa, že PSG má dohodu o prestupe s Ajaxom uzatvorenú už niekoľko týždňov, no stále nemá dohodu s hráčom. Manchester City takisto nezaháľa a hráča v tréningovom centre klubu prijal sám tréner prvého tímu Pep Guardiola. De Jong teda podľa správ médií prestúpi buď do PSG, Manchestru City alebo do Barcelony. Prestupová čiastka neklesne pod 75 miliónov eur.

zdroj: sport.es mundodeportivo.es
foto: facebook

Radovan

15
2019-01-19 14:28:37

Niet sa mu co cudovat ze nechce ist sem pokial mame kupit aj rabiota..na de jongovom mieste by som dal podmienku ze bud on alebo rabiot, nie obaja

denis_99

-5
2019-01-19 14:43:44

Ak je pravda, že odstúpil od ústnej dohody tak jedine pretože mu PSG ponúklo viac peňazí. Hrať to na miesto v základnej zostave, to mu málokto uverí.

Jhonys

7
2019-01-19 15:41:55

proč by mu to málokdo věřil? Řekl bych, že je to relevantní argument. Stačí se podívat na fakt, že mají Busquets a Rakitić u nás rezervované místa v základu a jsou v podstatě nedotknutelní - pak se podíváš, kdo všechno je na lavičce a poměrně důkladně zvažuješ, jestli chceš trávit většinu času s Malcomem na tribuně nebo hrát pravidelně v jiné lize...

Marco01

3
2019-01-19 15:09:44

co by takyto mladicek nechcel ? garantovanie miesta v zaklade ? o to treba bojovat...mozno sa mu nepaci, kolko zaloznikov v time mame..to by som sa ani necudoval...nechapem naco ideme aj pi Rabiotovi...uplne zbytocny hrac pre nas...uz aj tak je pretlak...s tym Rabiotom ma seru...pripada mi to, ze sa im iba chceme pomstit za Neymara...podobne ako sme to s AS Rim a Malcomom urobili

UpEpic

9
2019-01-19 15:23:32

Tu sa zase našlo odborníkov. Frenkie je výborný hráč a je logické, že v jeho veku nechce silou mocou prestúpiť sem a pozerať jak bude Sergio s Ivanom hrať.(to nieje kritika ani náznak že by nemali iba prostý fakt). Hráč v jeho veku potrebuje hrávať aby sa rozvíjal a v City či Psg mu vedia určite nájsť miesto v zostave. Nepíšte tu o bojovnosti keby hocikto dojde a sergio tu bude tak vždy bude hrať sergio.

Jhonys

-1
2019-01-19 15:43:52

přesně tak.

Hviezda

-1
2019-01-19 15:32:26

Myslim si ze ak nielde tak do City, Fernandinho je podla mna jeden z najslabsich hracov City a najvacsia slabina,takze tam by mohol hrat idealne a tam nakoniec aj pojde:)

Jhonys

0
2019-01-19 15:44:41

Fernandinho určitě k nejslabším nepatří ;) naopak bych řekl, že se nebude lehce nahrazovat...

Hviezda

1
2019-01-19 16:43:32

Tu sa nezhodneme v kazdom velkom zapase zlyhava hlavne Fernandinho aj jeho pozicne svhopnosti a dirigentske su proti top klubom potrestane. Ale je to uhol pohladu. ;)

Hviezda

3
2019-01-19 16:45:01

Samozrejme nehovorim o obrannej linii tam je tych adeptov viac :) otamendi mne sa nepaci ani Stones a vo velkych zapasoch ani Kompany:)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.