Argentína priateľský zápas proti Maroku odohrá bez Messiho. Ten sa v prechádzajúcom zápase proti Venezuele zranil a tak odcestoval do Barcelony, kde sa podrobuje liečbe. Albicelestes však Messiho absenciu pocítia nielen na ihrisku, ale aj v peňaženke.

Marocká futbalová federácia tej argentínskej za stredajší priateľský zápas vyplatí len 550 000 eur, miesto rovného milióna. Lokálne noviny Al Ahdaz al Magrebiya totiž informovali, že Albicelestes prídu až o 450 000€ ak Messi v zápase neodohrá aspoň 70 minút. Zmluva, ktorú podpísali obe strany je pritom zrejmá.

Messi je tak pre Argentínu mimoriadne cenným hráčom nielen z herného hľadiska, ale aj z toho marketingového, keď jeho vystúpenia v národnom drese pekne plnia pokladnicu Argentínskej futbalovej federácie. Treba však na rovinu dodať, že Albicelestes Messiho prítomnosť nevedia ani v jednom prípade zmysluplne využiť.

zdroj: marca.com forcabarca.sk
foto: facebook

emiliano

25
2019-03-26 08:07:07

Tak slabý tím Argentína ešte nikdy nemala. Niečo hrozné, akoby sa tam už nerodili futbalisti. Spoliehajú sa len na Lea, ostatní ani nevedia čo majú hrať. A keď prehrajú, Leo je na vine, má smolu, že práve v tomto období hrá.

MrCrowley

15
2019-03-26 08:13:18

Da sa to prirovnat koncertu kapely Queen bez Freddieho Mercuryho.

PETERKRIZAN

10
2019-03-26 08:25:52

ja myslim ze tam treba cudzieho trenera,ich treneri su podla mna ovplyvnovani federaciou a klubmi,tam v zasade ide o predaj hracov,nenominovat aguera napr,ved to musi byt totalny blbec ten trener a nedat sancu dybalovi to o čom je,divne čo sa tam deje,ja by somna ich mieste pred copa copa america vymenil trenera za cudzieho,su spickovi ktoru momentalne su k dispozicii

Vladinko

0
2019-03-26 13:28:26

Tak ale my zas nemáme čo hovoriť, u nás v repre hra zrejme jej momentálne najväčšia alebo druhá najväčšia hviezda, duda, na hrote útoku a tam naňho nakopávame lopty..:D
A v predchádzajúcej kvalde/v lige narodov (počas nej mal top formu) dokonca iba striedal..

sagradarambla

4
2019-03-26 10:28:17

Boli casy ked Argentina mala temer na kazdy post svetoveho hraca a ked nie mala aspon trenera kuzelnika, ktory dokazal s tym co ma zazraky.
V ´78 Menotti vhodne doplnil hviezdy Fillola, Kempesa, Pasarellu, Ardilesa, Luqueho, Bertoniho dalsimi sikovnymi pracovitymi hracmi /17roc. Maradonu nechal "doma".
V ´86 to bolo hlavne o Maradonovi, ale aj Valdano, Burruchaga, Ruggeri, Batista, ci pomaly starnuci Pasarella boli hviezdami sampionatu.
A boli by vyhrali aj ´90, keby uz vtedy Maradona nefici na matrosi. Nemci vo finale neboli lepsim timom, len boli s nimi vsetci sväti, vratane rozhodcu.
Este aj v repre zaciatkoch Messiho mala Argentina vynikajuce muzstvo. Odvtedy uz nema stastie na trenerov a hracskej kvality vyrazne ubudlo.

BayernMunchen

3
2019-03-26 11:23:46

Hlavne ti treneri. Jeden idiot za druhym, ktory nechaju mimo nominacie hracov ako Tevez, Dybala, na lavicke Aguera, Higuaina a dalsich. A namiesto nich hraju chudacikovia s copikom, na ktorych meno si teraz uz ani spomenut neviem

JacobyKun

5
2019-03-26 12:09:53

Tevéz hrával dosť keď na to ešte mal, Dybala by síce už mal dostať viac šancí ale všetci sa vyhovárajú na to, že si s Messim zavadzajú; Aguero je z nich podľa mňa najlepší ale tiež to za repre nebola nikdy sláva...no a Higuaín mal viac príležitostí ako si reálne zaslúžil pri jeho spálených šanciach. A myslíš asi na Palacia, ten neviem prečo hrával :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.