Juan Miranda v poslednom období predvádza na trávniku nesmierne dobré výkony a to neušlo pozornosti niektorých španielskych klubov. Formu hráča si všimol aj Real Betis, ktorý vyslal člena realizačného tímu Pedra Buenaventuru, aby si Mirandu pozrel naživo v poslednom zápase Barcelony B s Teruel.

Španiel sa v rezerve Barcelony cíti veľmi dobre. Hráva na poste ľavého obrancu. Počas uplynulého víkendu odohral celý zápas a opäť prezentoval veľmi dobrú formu. V posledných týždňoch je spájaný s odchodom do Betisu alebo Ajaxu Amsterdam. Katalánsky denník Mundo Deportivo však informuje, že Miranda sa koncentruje na svoje výkony v Barcelone B a nerozmýšľa nad ničím iným. Real Betis sa napriek tomu pokúša hráča získať, pretože v nasledujúcej sezóne môže tím opustiť Junior Firpo.

V každom prípade platí, že Miranda v uplynulej sezóne predĺžil s katalánskym klubom zmluvu. V súčasnosti pracuje na tom, aby dosiahol stanovené ciele v rezerve Blaugranas a takisto sa svojimi výkonmi snaží presvedčiť Ernesta Valverdeho, aby mu doprial minúty v prvom tíme.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: fcbarcelona.com

PETERKRIZAN

9
2019-04-01 20:57:44

Myslim ze to bude jordiho nastupca,mozno na hostovanie ho poslu,neverim ze predaju

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.