Španielske denníky Sport a Marca informujú o zranení Arthura Mela, ktoré hráč utrpel v poslednom priateľskom zápase medzi Brazíliou a Hondurasom. Novinári tvrdia, že zranenie nie je vážne a záložník bude na Copa America hrať.

Pripomenieme, že Arthur bol v poslednom zápase Brazílie tvrdo faulovaný hráčom súpera a trávnik musel opustiť na nosidlách s bolestivou grimasou na tvári. Situácia spočiatku vyvolala paniku v radoch brazílskej reprezentácie aj medzi fanúšikmi. Niet divu, veď Copa America sa začína už 15. júna. Katalánsky denník Sport v každom prípade informuje, že lekárske vyšetrenia vylúčili vážnejšie zranenie. Hráč nebude mať problémy s tým, aby mohol nastúpiť aj v najbližšom zápase proti Bolívii. Madridský denník Marca doplnil, že s postupom času sa záložník cíti stále lepšie, už necíti žiadne bolesti, je spokojnejší a sústredí sa na blížiace sa výzvy.

O niečo iné informácie publikoval madridský denník AS, ktorý tvrdí, že Arthur prvý zápas Brazílie na Copa America vynechá. Záložník aktuálne netrénuje a čakajú ho ďalšie vyšetrenia. AS však súhlasí s tým, že zranenie nie je vážne, no Arthur sa k tímu pripojí vtedy, keď to bude vhodné.

Brazílska futbalová federácia o tejto súvislosti oficiálne neinformovala. Sám hráč však uviedol, že zranenie nie je vážne. Arthur na sociálnej sieti Twitter reagoval na príspevok jednej z jeho fanúšičiek, aby sa neznepokojovala, pretože sa cíti dobre.

zdroj: sport.es
foto: fcbarcelona.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.