Philippe Coutinho v súčasnosti pôsobí na hosťovaní v Bayerne Mníchov a zdá sa, že jeho noví spoluhráči majú z Brazílčana veľkú radosť. Potvrdil to aj Benjamin Pavard, ktorý sa k Bayernu Mníchov pripojil z Stuttgartu.

"Coutinho je trochu čarodejník. Je diskrétny a je skvelý spoluhráč. Samozrejme je takisto veľmi dobrý futbalista. Je ťažké mu zobrať loptu. Ešte nie je pripravený hrať na 100% a určite bude potrebovať viac zápasov, pretože k tímu sa pripojil veľmi neskoro. Som presvedčený, o niekoľko týždňov uvidíme hráča svetovej triedy, ktorým je," povedal Francúz.

"Myslím si, že Coutinho urobí v kľúčových zápasoch rozdiel. Poznám ho z tréningov a o tom nemám vôbec žiadne pochybnosti. Má úžasné schopnosti a všetkým ich ukáže," dodal Pavard. Pripomenieme, že Bayern má na Brazílčana opciu na kúpu po skončení prebiehajúcej sezóny v hodnote 120 miliónov eur.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: facebook

Milci

-5
2019-09-13 08:20:53

Skvelý spoluhrač???odkial to vieš??no šak jasne nech sa ukaze proti mainzu..preboha okrem dortmundu tam neni ziadny konkurent ani zdaleka...priemerne mužstva ..dufam ze sa mu bude darit nech mu stuone cena a nech ho bayern odkupí

FCBarcelona2018

-2
2019-09-13 11:45:18

Ešte s ním ani nehral a už je skvelý spoluhráč? A že určite urobí rozdiel na trávniku? Asi taký aký urobil v Barci? Že sa nevedel presadiť jeden na jedného a nevedel urobiť jednu poriadnu kľučku a o strelách zo strednej vzdialenosti ani nehovorím. Mal niekoľko zábleskov, ale to na Barcu nestačí.

Milan87

0
2019-09-13 15:05:19

Čo chcel povedat tým že je diskrétny???

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.