Pedri je hráčom FC Barcelona, ktorý v súčasnosti hráva na hosťovaní v Las Palmas. Pre madridský denník Marca poskytol rozhovor, v ktorom hovoril o svojom prestupe do katalánskeho klubu či o svojich najväčších vzoroch.

Hlavný cieľ

"Som v kontakte s ľuďmi z Barcelony, ale v tomto momente sa sústredím predovšetkým na mužstvo Las Palmas. Pred nami máme dlhú odvetnú časť a musím hrať veľmi dobre, aby som pomohol vybojovať postup do Primera Division. To je náš cieľ."

DNA Barcy

"Myslím si, že mám DNA Barcy. Musím sa však ešte veľa naučiť, aby som ovládol tento herný štýl, ale pracujem na tom každý deň. Pri zachovaní správnych proporcií hrá Las Palmas podobným štýlom. Myslím si, že jedného dňa sa stanem súčasťou mužstva Barcelony a všetko bude dobré."

Andrés Iniesta

"Iniesta bol vždy mojim idolom a bude ním do konca môjho života. Dúfam, že sa mi podarí aspoň z časti dokázať to, čo sa podarilo jemu v jeho kariére. Keď som bol dieťa, prišiel som raz domov a povedal mojim rodičom, že by som chcel mať účes ako Iniesta. Môj otec povedal, že Iniesta sa takto nestrihal, že to boli jeho vlasy. Stále som tvrdil, že ho musím napodobňovať."

Leo Messi

"Messi sa v každom kole postará o to, že mám otvorené ústa. Nie je z tohto sveta. Vždy keď môžem, tak sledujem jeho zápasy. Keď nemôžem, tak si ich pustím neskôr. Neviem, čo sa stane v deň, keď s ním budem zdieľať šatňu. Myslím si, že na mňa urobí dojem. Je to najlepší hráč, akého som v mojom živote videl, hoci nežijem ešte dlho (smiech). O ňom už bolo povedané všetko."

Transfer do Barcelony

"Správa o záujme Barcelony prišla znenazdajky. Keď mi o tom moji rodičia povedali, nemohol som v to uveriť. Vždy to bol môj sen. O prebiehajúcich rokovaniach som netušil. Keď mi rodičia povedali, že ma Barcelona kúpila, nevedel som, čo so sebou urobiť. Splnil sa mi sen z detstva."

Real Madrid

"Pred tým, ako som prišiel do Las Palmas, absolvoval som testy vo Valdebebas. Bol som ešte dieťa a veľmi som sa tešil, ale tú radosť mi vzali hneď v prvý deň. Snežilo, bolo veľmi chladno a tréning bol odvolaný. Nasledujúci deň odpratali sneh a tiež sme nemohli trénovať. Mal som len málo tréningov a chýbalo šťastie, aby ma vybrali. Aj keď to takto malo byť, keďže teraz si ma vybral klub, v ktorom som vždy chcel hrať."

Fyzická hra

"Neprekáža mi, že moji súperi sa snažia získať nado mnou fyzickú výhodu. Vo futbale je dôležitejšia hlava. Pokiaľ predbehnete súpera čo i len o sekundu, už vám loptu nevezme. Samozrejme, že musím pracovať na mojej fyzickej sile, ale najdôležitejšia je hlava."

zdroj: as.com marca.com
foto: facebook

Maaca

7
2020-02-25 10:50:26

Ví někdo jak hrává?

katalanec

13
2020-02-25 11:22:23

Fantastický, je ich najlepším hráčom a to ma 17. rokov

Maaca

0
2020-02-25 19:13:38

Díky moc

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.