Po neúspešnom El Clásicu, kde Barcelona podľahla Realu Madrid gólmi Viníciusa Júniora a Mariana Díaza, bude vyzvaná ďalším Realom, tentokrát ale menej známym Realom Sociedad. Čaká ju však náročná úloha, pretože Sociedad ťahá v LaLige a v Copa del Rey päťzápasovú sériu bez prehry.

Blaugranas vzájomné zápasy prevažne vyhrávajú, ale v poslednom si body len podelili. Otrasie sa partia okolo Messiho a spol. a dokáže zdolať dobre rozbehnutý San Sebastian a stále čeliť Realu Madrid v boji o titul? Tipnite si, tento duel z najvyššej španielskej súťaže sledujte na TV Tipsport a preukážte svoj um aj v live tipovaní!

Ako to vidia tipéri?

Najväčšia tipérska komunita sa prikláňa jednoznačne na stranu domácej Barcy. Dôveruje jej takmer 100 % členov s kurzom 1,36. Viktor22 využije ale o niečo odvážnejšiu stávku: „Keď na Nou Camp pricestovali hostia zo San Sebastianu, z 21 prípadov 21-krát prehrali - neuveriteľná domáca bilancia! Treba podotknúť, že hostia majú formu, ťahajú 5-zápasovú šnúru víťazstiev, ale každá séria sa raz končí a myslím, že ich sa skončí tento víkend. Môj tip je, že Barca vyhrá prvý polčas, ale aj celý zápas,“ píše vo svojej analýze Viktor22 a na svoj tiket dal kurz 1,9. Čo si z bohatej kurzovej ponuky vyberiete vy? Tipnúť si môžete TU.

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Borci z najväčšej tipérskej komunity zverejňujú svoje tikety v populárnej Tiket aréne, kde sa nimi môžete inšpirovať. Vyskúšate si to aj vy?

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, dostanete 15 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: fcbarcelona.com

maros1

8
2020-03-07 11:40:52

Myslím si, že nás už nezavazuje nič. Či to môže byť ešte horšie ako to je neviem, ale každopádne môžeme iba prekvapiť . Zrejme je každému jasné, že jedna perióda sa končí a čo bude ďalej netuší zrejme nikto

footballister

3
2020-03-07 12:45:30

Nutná náprava? Tá tak skoro nepríde.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.