Fanúšikovia na Camp Nou dnes počas zápasu Barcelony s Realom Sociedad vyjadrili svoju nespokojnosť s tým, ako Josep Maria Bartomeu riadi klub. Podporili však Edera Sarabiu.

Prezident FC Barcelona dnes na Camp Nou určite počul ako prítomní fanúšikovia volali po jeho demisii. Niektorí fanúšikovia na štadión priniesli transparenty s nápisom 'volem eleccions', čiže 'chceme voľby'. Na tribúnach sa objavili aj biele vreckovky. Stojí za zmienku, že fanúšikovia vyjadrili ten istý postoj voči prezidentovi už počas zápasu s Eibarom.

V prvých minútach zápasu s Realom Sociedad sme počuli aj pokriky na podporu asistenta trénera prvého tímu. Eder Sarabia bol kritizovaný za svoje chovanie počas posledného El Clásica, keď nadával po hráčoch. Quique Setién a jeho trénerský tím sa už ospravedlnili, no zdá sa, že fanúšikovia majú na celú situáciu iný názor.

zdroj: marca.com
foto: facebook

adriano

top komentár
45
2020-03-07 21:14:30

Dnes bolo vidno že sarabia bol na pokraji vybuchnutia.Toto mužstvo si zaslúži tvrdú ruku lebo hraci najmä starší si myslia že sú nedotknutelny.A správne sa zachoval aj nou camp.

LM10

17
2020-03-07 22:13:50

Sarabia má moju plnú podporu. Je to človek, ktorému skutočne na tíme záleží a dáva to pocítiť každému bez ohľadu na status v klube. A zopár nadávok. Ako pardon, ale hráči nie sú malé deti, kde si je treba dávať pozor na jazyk, ale práve naopak, je treba ich zvoziť vždy, keď je na to dôvod a zaslúžia si. Hráči si musia uvedomiť, že trénera musia rešpektovať a nie sa tváriť, že sú stredom vesmíru a všetko sa bude točiť okolo nich. Dúfam, že si v šatni otvorí Sarabia hubu a pekne ich za tento zápas zdrbe. Osobne by som im dal ešte nočný výbeh za ten prístup, aký hráči na dnešnom zápase mali.

galibier

10
2020-03-07 22:28:30

Bol som na stadione,trener sa snazil fakt kaucovat,pokryk a biele vreckovky za odvolanie Bartomea ale vzhladom ze bola navsteva 77tisic tak som si to predstavoval silnejsie.

emiliano

4
2020-03-07 23:03:47

Práve to je choré a nikde som to nepočul - že hráčom sa treba ospravedlniť. Sú to pracovníci vynikajúco platení, majú pracovať a držať hubu. Dnes sa na to nedalo pozerať

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.