Antoine Griezmann počas streamu z League od Legends priznal, že by rád nosil číslo 7 na drese a taktiež prezradil niečo na tému karantény.

Griezmann predpokladá, že situácia s koronavírusom sa v najbližších týždňoch nezmení: "Máme čas, aby sme hrali množstvo vecí a tak to bude ešte prinajmenšom 30 dní. Nehrám FIFU, takže Mbappé by ma pravdepodobne prekonal. Som však naozajstným trénerom. Vo Football Manageri som naozaj dobrý," uviedol francúzsky útočník.

Kontroverznejšie bolo však vyhlásenie týkajúce sa čísla na drese: "Chcel by som získať číslo 7," povedal útočník. Griezmann s týmto číslom hrával v Reale Sociedad aj v Atléticu Madrid. Potrebné je pripomenúť to, že v Barcelone číslo 7 patrí Coutinhovi, ktorý v súčasnosti hráva na hosťovaní v Bayerne. Keď Griezmann počas leta prestúpil do Barcelony, číslo 7 nebolo dostupné a preto sa rozhodol pre číslo 17. Coutinho síce neskôr prestúpil do Bayernu, ale Griezmann s číslom 17 už odohral zápas s Athletic a meniť nemohol.

Francúz počas streamu prezradil niečo aj o svojej karanténe: "Karanténa prebieha dobre, ale nemôžem nič robiť. Veľmi mi chýba futbal. Neviem, kedy sa súťaž obnoví, ani kedy sa vrátime k tréningu. Som sklamaný z dôvodu Majstrovstiev Európy, ale tak to bude lepšie, pretože v tejto sezóne sme mali veľa zranení," uviedol.

29-ročný futbalista v krátkosti spomenul aj čas strávený v Atléticu Madrid: "Som veľmi hrdý na moju kariéru v mužstve Rojiblancos. Zápas s Arsenalom bol tým najlepším, aký som odohral," dodal.

zdroj: sport.es
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
kluc Premium
2020-03-30 11:23:18
Tak si nájdi klub ktorý ti ho dá, aspoň za 100m.
2020-03-30 12:43:44
Jeho hra a schopnosti nebudú iné aj keď mu dajú 77