Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Messi hľadá tisícku" - Argentínčanovi chýba 14 akcií na dosiahnutie ďalšieho míľnika. V súčasnosti má na svojom konte 697 gólov a 289 asistencií. Tri modely rúšok FC Barcelona sú už v predaji. Basketbalová euroliga sa nedohrá, podobne ako Eurocup. Nemecký Klassiker zahrieva Bundesligu. Camavinga a Pogba sú stále ďaleko od Realu Madrid.

"Návrat 14. júna" - La Liga chce v najbližších dňoch určiť konečný dátum návratu a Barcelona svoj duel s Mallorkou odohrá zrejme 14. júna. Mužstvá už trénujú v skupinách po 14 hráčov, ale chcú, aby mohli pracovať so všetkými hráčmi. Barcelona B sa pripravuje na play-off. Stretnutie Borussie s Bayernom môže rozhodnúť Bundesligu. Eurocup sa nedohrá.

"Bez rozhodnutia" - kluby Euroligy sa dohodli na anulovaní sezóny a novú sezónu odštartujú 1. októbra. Problém, ktorý je potrebné riešiť - kostra mužstvá má už nad 30 rokov a Quique Setién musí premýšľať o rotácii z dôvodu nabitého kalendára v La Lige. Barcelona B a Sabadell trénujú s prihliadnutím na play-off. Bayern dnes hrá v Dortmunde v zápas, ktorý môže rozhodnúť o titule. Švédka Frida Eldebrink je novou tvárou v Uni Girona. Miquel Busquets, tréner Palau: "Prevzal som mužstvo s desiatimi dievčatami a vyhrali sme 2 ligy."

"Znovuobjavenie Jovića" - Srb hľadá druhú šancu na to, aby ukázal svoje schopnosti. Keď sa po vyliečení zo zranenia vráti do hry, chce presvedčiť Zidana, že neurobil chybu, keď ho získal. Basketbalová Euroliga bude bez majstra. Lautaro Martínez prichádza s požehnaním Setiéna a Messiho. Marcos, Víctor a Monchi spomínajú na hru Diega Maradonu. Zomrel Marcelino Campanal, legenda Seville.

"Vrchol s gólmi" - Borussia a Bayern dnes odohrajú jeden z najdôležitejších zápasov sezóny, ktorý bude sledovať aj Real Madrid. Robert Lewandowski je lídrom klasifikácie Zlatej kopačky a Haaland sa nachádza na štvrtej pozícii. Achraf, perla akadémie Los Blancos zahrá v základnej zostave. João Felix sa zranil a pravdepodobne sa vráti na druhý zápas po obnovení hry, v ktorom súperom bude Osasuna. Basketbalová euroliga sa nedohrá a nová sezóna začne 1. októbra s tými istými klubmi. Turisti môžu cestovať do Španielska od 1. júla a nebudú musieť absolvovať karanténu.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.