Katalánsky denník Mundo Deportivo informuje, že Ivan Rakitić sa chce vrátiť do klubu z Andalúzie. Sevilla v každom prípade nemá finančné zdroje na to, aby si mohla návrat svojho niekdajšieho kapitána dovoliť, no Rakitić verí, že Barcelona mu uľahčí odchod.

Barcelona hľadá peniaze na letné prestupy a preto počas leta z klubu odíde niekoľko hráčov. Jedným z nich je aj Ivan Rakitić, ktorý síce chce zostať na Camp Nou do konca svojho kontraktu, ale je si vedomý zámeru klubu. Ak bude nútený odísť, jediným klubom, kam je ochotný prestúpiť je Sevilla.

Sevilla hráča chce, ale problém spočíva v tom, že nemá 15-20 miliónov eur, aby ho kúpila. A práve túto čiastku za záložníka očakávajú v klubových kanceláriách na Camp Nou. Mundo Deportivo má informácie, na základe ktorých je jasné, že Sevilla si transfer hráča v takejto výške nevie dovoliť. Jedinou možnosťou je, že Barcelona ho do Seville pustí zadarmo.

Denník zároveň píše, že Rakitić je ochotný znížiť svoje platové požiadavky, aby mohol odísť do Seville. Chorvát verí, že Barcelona mu uľahčí odchod. Je však otázne, či Katalánci pristúpia na takýto krok, aby ho z mužstva pustili zadarmo. Na druhej strane by ušetrili na plate Rakitića.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

6 komentáre
2020-06-21 08:02:25
Tipuju, že takovýhle článků bude ještě do konce přestupáků 20-30. Rakitič chce určitě zůstat a prodloužit smlouvu a za 2 dny Rakitič se chce vrátit do Sevilli nebo odejít jinam. :-)
2020-06-21 08:02:41
Je úžasne ako sme mohli (rok-dva dozadu) predať tohto úžasného Chorváta ktorého nám už nebolo treba za 50m+ ale nechali sme si ho a teraz pôjde za za vrece zemiakov... tragédi