Katalánska rozhlasová stanica Cadena SER sa dostala k protokolu týkajúceho sa sprístupnenia štadiónov pre fanúšikov. Fanúšikovia budú na štadióny vpúšťaní na základne prísnych pravidiel a každému z nich sa bude pri vchode do objektu merať teplota. Rúška budú povinné pre všetkých a obsadené bude každé druhé miesto.

Fanúšikovia budú podľa informácií Cadena SER rozdelení na 5 skupín. V závislosti od kapacity štadióna budú usporiadatelia umožňovať vstup fanúšikom na tribúny v štyroch alebo piatich časových intervaloch. Prvá skupina príde na tribúny 90 minút pred začiatkom zápasu a posledná 15 minút pred úvodným hvizdom rozhodcu.

Kluby však ešte predtým musia skontrolovať, kto z držiteľov permanentiek má záujem o vstup na zápas, aby bolo možné určiť počet prítomných fanúšikov, ktorí sa v daný deň objavia na zápase. Pre príchodom do objektu sa každému divákovi zmeria pri vstupe teplota a pokiaľ presiahne 37,5 stupňa Celzia, o 10 minút sa meranie zopakuje. V prípade zopakovania výsledku nebude daná osoba vpustená na štadión.

Fanúšikovia budú musieť pred vstupom na štadión preukázať svoju identitu a takisto si nasadiť rúško na tvár. Fanúšikovia budú sedieť minimálne na každom druhom sedadle od seba aj od východov. Držitelia permanentiek dostanú miesta čo najbližšie tým obvyklým. Fanúšikovia sa zároveň nemôžu svojvoľne prechádzať po štadióne. Vytvoria sa špeciálne koridory, v ktorých sa budú musieť držať.

Na štadiónoch je zároveň zakázaný akýkoľvek predaj a diváci tak už pri vstupne na štadión dostanú dve 0,33l fľaše vody. Počas zápasu bude zakázané zložiť si rúško.

zdroj: CadenaSER
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.