Bori Fati poskytol rozhovor katalánskej rozhlasovej stanici Cadena SER, v ktorom porozprával aj o špekuláciách týkajúcich sa záujmu Manchestru United o jeho syna.

Ponuka zo strany Manchestru United

"Neviem o tom nič, ale počul som o týchto špekuláciách. Na to sa musíte opýtať Rodriga Messiho. Neznepokojujem sa, pretože sa nám tu páči. Tí, ktorí odídu, sa neskôr chcú vrátiť do Barcelony. Ansu si užíva svoje sny a rodina je veľmi šťastná, pretože všetci sme culés. Čo viac môžeme chcieť? Stále mu zostáva množstvo času."

Miesto v základnej zostave

"Hovoríme o Barcelone. To nie je Alavés, Mallorca či iný klub. Pred Ansu je ešte veľmi dlhá cesta, aby sa učil a zabojoval medzi žralokmi, ktoré sú tam... Má len 17 rokov. Musí sa učiť od tých hráčov, ktorí patria medzi najlepších na svete. Ansu má šťastie, že s nimi môže hrať a pokiaľ dostane šancu zahrať čo i len na minútu, musí ju využiť. Griezmann je majster sveta a vyhral veľmi veľa. Luis Suarez je rovnako úžasný. O Messim nemusím hovoriť, pretože je to mimozemšťan. Ansu nemusí byť hráčom základu, má veľmi veľa času a teší sa zo svojho sna. Ak ich porovnávate, sú veľmi silné slová. Ako otec musím povedať, že má pred sebou ešte veľmi dlhú cestu. Je potrebné byť trpezlivý a vedieť si počkať. Máme šťastie, že Ansu je v Barcelone a dokazuje svoje schopnosti."

Trpezlivosť

"Nemôžete sa nechať poblázniť. Messi je futbalovým otcom Ansu, otcom všetkých hráčov, pretože neexistujú iní hráči ako on. Pokiaľ ste po Messiho boku, musíte ďakovať Bohu a učiť sa, pretože neexistuje nič lepšie ako on. Vždy sme sa tešili z toho, že Ansu je v Barcelone."

zdroj: Cadena SER
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

5 komentáre
Marian Premium
2020-06-25 12:37:39
Táto pokora sa mi páči. Boh žehnaj takýchto ľudí.
2020-06-25 12:43:10
Skvělý přístup! Snad se i díky jeho rodině stane v budoucnu nejlepší hráč světa