Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Najvyšší trest" - La Liga sa vzďaľuje, pretože Barcelona remizovala s Atléticom po vlastnom góle a polemike súvisiacej s rozhodnutiami rozhodcov. VAR nariadil opakovanie pokutového kopu, pretože ter Stegen nezostal na čiare. Leo Messi strelil svoj 700. gól v kariére. Viera Baskonie potopila basketbalovú Barcelonu vo finále. Šatňa Realu reaguje na zranenia Isca. Mallorca rozstrieľala Celtu a naďalej bojuje o udržanie. Movistar Inter sa stal majstrom futsalovej ligy.

"Najvyšší trest" - aj Sport píše o tom, že Barcelone sa La Liga vymyká z rúk po tom, ako prišla o dva body v zápase s Atléticom Madrid. Real Madrid jej vo štvrtok môže odskočiť na štyri body. Ďalšia polemika okolo rozhodcov, ktorí na Camp Nou odpískali tri pokutové kopy. Miralem Pjanić: "Splnil sa mi sen". Basketbalové mužstvo Barcelony prehralo Ligu ACB v posledných sekundách.

"Je po všetkom" - Barcelona remizovala s Atléticom a Realu dala šancu na zvýšenie náskoku. Messi strelil svoj 700. gól v kariére a Ter Stegen sa pohol z čiary pri pokutovom kope, kvôli čomu sa penalta musela opakovať. Najhorší zápas v najhoršom momente - basketbalové mužstvo Barcelony prehralo Ligu ACB vo finále s Baskoniou. Slabý zápas v podaní Mirotića a Perišića.

"Barcelona vyvesila biela vlajku" - La Liga sa vzďaľuje od Barcelony, ktorá stratila ďalšie dva body v zápase pokutových kopov. Atlético pokračuje vo svojej dobrej sérii po obnovení súťaže. Real Madrid môže odskočiť Barcelone až na 4 body. Movistar Inter vyhral svoj 14. titul v 17. finále. Baskonia získala svoju štvrtú ligu ACB. Achraf má blízko k prestupu do Interu, zostáva doladiť už len detaily medzi klubmi. Pravý obranca Realu Marid môže Talianov vyjsť na 40 miliónov eur. Reportáž Marca o prestupovom trhu, ktorý sa musí prispôsobiť súčasným okolnostiam.

"Voľná cesta pre Madrid" - Atlético sa postaralo o to, že La Liga sa priblížila k Realu. Saul premenil dvojicu pokutových kopov a na Camp Nou sa postaral o remízu. Messi strelil svoj 700. gól v kariére. Baskonia potopila Barcelonu vo finále Ligy ACB. Real Madrid zarobil na predaji mladých hráčov od čias Robinha už 970 miliónov eur. Futsalové mužstvo Movistaru získalo svoj 14. titul v zápase s Valdepeñas.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2020-07-01 10:38:51
Zápas jsem neviděl. Můžu se zeptat, proč trenér střídal Fatiho a Griezmanna až v 85 a 90 minutě?
To trenérovi a ostatním jako stačilo vést o jeden gól a nic víc? Doufat, že to takhle těsně vyhrajeme...:/
2020-07-01 10:58:08
Za takuto hru si nazluzime byt majstri.....bohuzial....tak nech si aspon do konca ligy zahraju mladsi, nadejni hraci....