Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

Mundo Deportivo píše, že Rakitić povedal 'áno' prestupu do Seviile. Barcelona odsúhlasí prestup Chorváta na Sánchez Pizjuán len v tom prípade, ak cena transferu presiahne 10 miliónov eur. Hráč odohral v klube štvrtý najvyšší počet zápasov ako cudzinec a jeho zmluva mu končí v roku 2021. Katalánci chcú na hráčovi ešte niečo zarobiť. Joan Gaspart: "Budem s Barcelonou v Lisabone". Dembélé a Griezmann už pracujú s mužstvom. Víťazstvo Neapola a okrem toho gól Cira Immobileho, hráča, ktorý získal Zlatú kopačku za túto sezónu. Aubameyang bol rozhodujúci vo finále FA Cupu, Arsenal porazil Chelsea 2:1. Lewis Hamilton vyhral svoju 91. kvalifikáciu a Carlos Sainz obsadil siedme miesto.

"Generačná výmena je už tu" - Sport predstavil rozhovor s Josepom Mariom Bartomeuom. "Najlepšia je kombinácia mladých hráčov ako Pedri, Trincão, Riqui, Ansu a Araujo s veteránmi ako Messi, Suarez, Piqué či Busquets". "Ansu nie je na predaj. Je nepopierateľnou budúcnosťou klubu". "Messi chce ukončiť kariéru v Barcelone, na tejto úrovni môže hrať ešte 3-4 roky". "Quique Setién má platnú zmluvu. Nikdy sme neuvažovali o jeho prepustení a nehľadáme nového nástupcu". "Rokovania o Lautarovi sú v súčasnosti pozastavené po dohode s Interom". "Prestup Neymara je v tomto momente nemožný". "Arthur prejavil neúctu voči spoluhráčom a klubu. Odchádza, pretože Juventus mu strojnásobí plat". "Espai Barça ma trápi, pretože projekt sa oneskoril. Financovanie je zazmluvnené, ale chýba referendum medzi socios". Ousmane Dembélé už trénuje s mužstvom. Neapol vyhral posledný zápas pred cestou na Camp Nou. Immobile získal Zlatú kopačku. Arteta vyhral FA Cup, svoj prvý titul s Arsenalom. Siedme polo position pre Hamiltona na GP Silvestone.

L'Esportiu dnes píše o tom, že Ousmane Dembélé sa vracia do tréningov s mužstvom po niekoľko mesačnej liečbe zranenia, ktoré bolo už niekoľké v posledných troch rokoch. Francúz chce stihnúť Ligu Majstrov. Nový líder novej éry - Evenepoel vyhral cyklistické preteky Vuelta de Burgos. Tréneri a kapitáni futsalovej ligy vybrali najlepšieho hráča - stal sa ním Adolfo z Barcelony. Lluis Marco: "El Despertar je emotívny film". Mariajo Pons: "Vyhodili ma z klubu vediac, že som zranený". Domenec Torrent povedie Flamengo, jeden z klubov s najvyšším počtom socios na svete.

"Nesporná deviatka" - Benzema odohral v Reale Madrid už 11 sezón. Je to úspech, ktorý klub nezažil už od čias Santillanu. Ciro Immobile získal Zlatú kopačku. Evenepoel zvíťazil v pretekoch Vuelta de Burgos. Guľka alebo lopta - vojnoví korešpondenti zdôrazňujú úlohu futbalu počas vojnových období. Albelda z Atzenety - bývalý hráč Valencie je tvárou klubu z dedinky so 165 obyvateľmi, ktorý sa dostal do Segunda División B.

"Ramos chýba, ale som tu ja" - Eder Militao sa dostane do základnej zostavy vďaka absencii kapitána Realu Madrid v odvete osemfinále Ligy Majstrov s Manchestrom City. Llorente a Costa, útok v Lisabone - Correa a Carrasco zahrajú v zápase proti Lipsku na krídlach. Na obzore je konflikt súvisiaci s Campazzom - jeho odchod sa komplikuje týždeň pred začiatkom predsezónny. Hamilton si podmanil Silverstone - zvíťazil o tri stotiny sekundy pred Bottasom a sekundu pred ďalšími pilotmi.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.