Katalánske médiá informujú, že v priebehu budúceho týždňa sa k prvému tímu FC Barcelona pripojí hneď 5 mladíkov: Francisco Trincão, Pedri, Carles Aleñá, Matheus Fernandes a Oriol Busquets. Následne s mužstvom absolvujú aj predsezónnu prípravu.

K Barcelone sa počas budúceho týždňa pripojí viacero mladých hráčov. Niektorí do klubu prestúpili, ďalší sa vracajú z hosťovania. V súčasnosti nie je jasné, či si všetci títo mladíci dokážu vybojovať miesto v kádri prvého tímu, ale očakáva sa, že minimálne Trincão zostane s prvým tímom aj počas sezóny. Ostatných môže klub poslať na hosťovanie.

Katalánci kúpili Trincãa z Bragy, Pedriho z Las Palmas. Matheus prichádza po polročnom hosťovaní z Valladolidu, no v Barcelone predtým nehral. Aleñá bol na hosťovaní v Betise a Oriol zas v Ajaxe. s mužstvom absolvujú predsezónnu prípravu a trénerský štáb následne rozhodne, čo ďalej. S určitosťou však môžeme povedať, že nikto z nich nezasiahne do zápasov Ligy Majstrov.

zdroj: barcablaugranes.com
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2020-08-04 10:12:05
Chcem, aby Oriol prerazil v príprave a ostal. Vie zahrať aj na stoperovi, čo by sa mohlo hodiť.
2020-08-04 11:54:08
Trincao Pedri nech ostanu, Alena este na jeden rok hostovanie a zvysok by som aj kludne predal. Takisto nechapem naco Mirandu posielaju na dalsie hostovanie. Predat a hotovo a mame par milionikov na ucte.