Včerajšia vysoká prehra Barcelony v zápase Ligy Majstrov 2:8 jasne poukázala na množstvo problémov v prvom tíme. Mužstvo prežíva krízu a dostať sa z nej nebude jednoduché. Kto však nesie najväčšiu zodpovednosť za to, že Blaugranas sa dostali až do toho bodu?

K celkovo katastrofálnej sezóne FC Barcelona určite prispelo viacero faktorov. Slabá hra, chýbajúca motivácia či hráči bez myšlienky, zle riadenie tímu zo strany Ernesta Valverdeho a Quiqueho Setiéna, zlé plánovanie kádra či transferov zo strany športového vedenia na čele s prezidentom Bartomeuom. Každá z týchto vecí mala svoj podiel na tom, že Barcelona potrebuje veľké zmeny. V súčasnosti neboli oznámené žiadne konkrétne rozhodnutia a okrem De Jonga s Piquém, nikto z hráčov neposkytol vyjadrenie pre médiá.

Aký názor na túto situáciu majú fanúšikovia FC Barcelona v Česku a na Slovensku? Kto nesie najväčšiu zodpovednosť za aktuálny stav v klube? V ktorej oblasti sú zmeny najnutnejšie? Je jasné, že je ťažké ukázať prstom na jeden konkrétny problém, v každom prípade môžete vyjadriť svoj názor v tejto ankete.

 

zdroj: forcabarca.sk
foto: facebook

Diskusia

18 komentáre
2020-08-15 20:37:00
dal by som zo všetkeho