Wayne Rooney neskrýva, že sa mu páči predstava vidieť Lea Messiho hrávať v anglickej Premier League. Zároveň priznal, že ide o jedného z mála hráčov, ktorý ho skutočne dostal.

Hviezda FC Barcelona sa v súčasnosti nachádza na titulných stránkach takmer všetkých športových denníkov a médiá tvrdia, že je na odchode z Barcelony. Aktuálne sa špekuluje už len o tom, za akých podmienok opustí metropolu Katalánska a zároveň kam má namierené. Wayne Rooney, legenda Manchestru United, by nemal nič proti tomu, kedy sa Messi pripojil hoci aj k The Citizens, pretože to by znamenalo, že bude pôsobiť v Premier League.

"Viem, že starne, ale ide o hráča, akého sme predtým nevideli," povedal Rooney pre talkSport v utorok ráno. "Messi má všetko - dokáže tvoriť góly, skórovať, diktovať hru a je najlepším hráčom všetkých čias. Je jedným z mála hráčov, pri ktorých som len sedel, pozeral a bol v nemom úžase," uviedol Rooney.

"On a Cristiano Ronaldo nastavili nový štandard, o ktorom si myslím, že ho viac neuvidíme, ale pre mňa je Messi na úplne inej úrovni," porovnával Messiho s Ronaldom, pričom je známe, že Rooney hrával s Ronaldom v drese Červených diablov celých 6 sezón. Legendárny útočník zároveň verí, že Messi by nemal zvažovať prestup do MLS či do čínskej ligy: "Nad Amerikou by nemal uvažovať, pretože je priveľmi dobrý. Mohol by prísť do Premier League a stať sa hráčom roka. Na milión percent. Ak bude mať po svojom boku Bruna Fernandesa či Kevina de Bruyneho, mohol by získať aj siedmu Zlatú loptu, čo by bolo úžasné," dodal.

zdroj: talksport.com
foto: facebook

Diskusia

5 komentáre
2020-08-27 11:15:36
Presne toto som už písal,že Messiho učinkovanie v MC ho privedie k 7 ZL. Wayne dal jasne na známosť kto je ešte stále Leo Messi a akým prínosom bude pre PL. Wayne je človek ktorý bol tiež pán futbalista a vie o čom hovorí.
2020-08-27 11:19:43
také tri roky by v PL mohol dať, túto sezónu bude mať 33, budúcu 34 a tú poslednú 35 a potom MLS