FC Barcelona informovala, že 16. septembra odohrá prípravný zápas s druholigovou Gironou. O štyri dni skôr si zverenci Ronalda Koemana zmerajú sily s Gimnasticom Tarragona.

Ešte pred pár dňami sa zdalo, že Barcelona odštartuje nový ročník 2020/2021 bez toho, aby v predsezónnej príprave odohrala čo i len jeden prípravný zápas. Hráči Barcelony sa k tréningu vrátili len pred týždňom a z dôvodu pôsobenia v Lige Majstrov odštartujú La Ligu s dvojtýždňovým oneskorením. Z toho dôvodu a kvôli tomu, že španielske úrady zakázali hrávať priateľské zápasy medzi klubmi z iných krajov, vedenie Barcelony si pri dohodovaní prípravných zápasov nemalo z čoho vyberať.

Nakoniec sa ukázalo, že Barcelone sa podarilo zorganizovať dvojicu priateľských zápasov. Prvý z nich má výkop 12. septembra o 19:00 na Estadi Johan Cruyff a súperom zverencov Ronalda Koemana bude Gymnastic Tarragona.

Dnes Katalánci oficiálne potvrdili aj konanie druhého prípravného zápasu. Ten je na programe 16. septembra na tom istom štadióne. Súperom bude Girona, ktorá sa taktiež zapojí do zápolenia v druhej lige neskôr, pretože si zahrala v baráži o postup do prvej ligy, ktorú nakoniec nedokázala vyhrať.

zdroj: fcbarcelona.com
foto: twitter

Diskusia

4 komentáre
2020-09-05 15:31:11
obávam sa, že keď to bude iba na Barca TV+, tak že nebude žiadny stream a veľmi rád by som videl ako to ide hlavne našim novým posilam
Marian Premium
2020-09-05 15:35:10
Z textu vyplýva, že Cruyff vstal zmŕtvych a povedie nás 12.9. proti Tarragone. :-)
To chcem vidieť ...