Médiá pred pár dňami písali, že transfer Suareza do Juventusu je prakticky dohodnutý, no dnes prinášajú informáciu, že z toho nič nebude. Útočník nechce nič unáhliť, pretože sa jedná o posledný veľký prestup v kariére a preto si chce dôkladne zvážiť všetky možnosti.

Prestup Luisa Suareza do Juventusu Turín nie je zďaleka dohodnutý, ako informovali médiá v posledných dňoch. Uruguajčan totiž stále zvažuje svoje možnosti a v súčasnosti nie je nič isté. Suarez chce dôkladne analyzovať všetky ponuky, predtým než sa definitívne rozhodne. Platí, že sa môže jednať o posledný veľký prestup v jeho futbalovej kariére. A preto rozhodnutie prijme až vtedy, keď bude pevne rozhodnutý.

Médiá aktuálne píšu o tom, že Suarez má pochybnosti týkajúce sa odchodu do Juventusu. Stále nedal zelenú, aby sa transfer pohol dopredu. Je to reálna možnosť a zostáva na stole, ale Uruguajčan si chce byť istý, že rozhodnutie, ktoré prijme, nebude po čase ľutovať. Juventus na druhej strany hľadá útočníkov aj na iných frontoch pre prípad, ak by Uruguajčan nakoniec neprišiel. Pozdáva sa mu Alvaro Morata z Atlética Madrid. Zdroje z prostredia madridského klubu hovoria, že Diego Simeone chce práve Suareza, aby nahradil Moratu v prípade jeho odchodu. Ale v súčasnosti ide len o špekuláciu madridskej tlače.

Suarez medzičasom naplno trénuje s Barcelonou a zostáva profesionálom. Stále je nahnevaný na klub za to, akým spôsobom mu oznámil, že s ním Koeman nepočíta vo svojich plánoch, najmä po tom, čo hráč uviedol, že v mužstve by prijal aj úlohu náhradníka. Práve z tohto dôvodu nie je jasné, ako sa nakoniec prestupová sága so Suarezom v hlavnej úlohe skončí. Je totiž možné, že zostane na Camp Nou.

zdroj: sport.es
foto: twitter

Diskusia

15 komentáre
2020-09-10 08:52:49
prac sa už z barcelony !!! tieto nenažrane prasce nemaju ani kuštik rozumu aby išli preč a dali šancu mladym hračom šancu aby sa aj s nich stali niekedy hviezdy ako oni nič len banda darebakov !!!!!
2020-09-10 08:58:52
Když zůstal Messi, nic jiného ani nečekám. Navíc buduje se tým, to za rok se neudělá a nezmění vše, je to přece na delší čas. Jinde hráči odejdou se ctí, tady s jejich platy holt musíme koštětem.