FC Barcelona dosiahla dohodu s Ajaxom Amsterdam vo veci príchodu Sergiño Desta na Camp Nou. Informujú o tom viaceré španielske médiá.

Esports 3 a ďalšie španielske médiá priniesli informáciu, že Barcelona sa dohodla s Ajaxom Amsterdam na prestupe Sergiña Desta. Cena transferu dosiahne 20 miliónov eur + 5 miliónov eur na bonusoch. Katalánci na túto operáciu majú zdroje, pretože predali Nélsona Semeda do Wolverhamptonu za 30 miliónov eur + 10 miliónov eur na bonusoch.

Madridský denník AS doplnil, že transfer je prakticky uzatvorený a zostáva vyriešiť len drobnosti týkajúce sa platnosti zmluvy či spôsobu platby za transfer. Je možné, že Barcelona vyplatí hráča v dvoch či troch splátkach. Denník píše, že Bayern ponúkol za Holanďana len 10 miliónov eur, hoci Catalunya Radio tvrdí niečo iné a to, že Nemci predstavili dokonca lukratívnejšiu ponuku od tej z Katalánska.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter

Diskusia

7 komentáre
2020-09-23 10:43:13
Tento kluk nám může vyřešit problém na pravé straně na hodně dlouhou dobu. Po jeho příchodu mu může Roberto posloužit jako podavač pití, protože je úplně jinde. Ale známe supermana neposaditelného Roberta, takže kdoví :D
2020-09-23 10:49:06
Aj keby prišiel, čo by som bol rád, tak ja som už veľmi skeptický a pesimistický. Jenoducho neverím, že bude hrávať on a Roberto bude sedieť.