Madridský denníka Marca sa zamýšľa nad tým, že Barcelona s Messim v súčasnej forme hrá horšie, ako bez neho. Poukázal na to zápas s Dynamom, hoci je to samozrejme len súper na úrovni Dynama Kyjev. V každom prípade je zrejmé, že s Messim sa niečo deje a má to negatívny dopad na celé mužstvo.

Istý čas potrvá, kým budeme môcť povedať, že Barcelona hrá s Messim skutočne horšie. V súčasnosti sme dospeli k názoru, že s Messim v tejto forme hrá mužstve zle. Nie je ani problémom, ale bohužiaľ nie riešením, ktorým bol po celú svoju kariéru na Camp Nou. Stačí sa pozrieť na čísla. Viac víťazstiev v Európe, než v La Lige, pritom v La Lige mužstvo odohralo raz toľko zápasov v porovnaní s Ligou Majstrov. Divné. Ako Messiho správanie. Proti Betisu si zahral ako náhradník a v priebehu pol hodiny rozhodol zápas. A potom tu máme iné stretnutia, kde spomaľuje akcie, kazí prihrávky...

Toto je systém s Messim, ktorý kraľuje na Koemanovej tabuli, ale ktorý nefunguje. A preto nie je šťastný - aj z tohto dôvodu pokukuje po odchode z klubu a preto žiadny kandidát na prezidenta sa zatiaľ verejne nesnaží vyčariť mu úsmev na tvári. Táto sezóna je z pohľadu štatistík, no najmä predvedenej hry, jeho najhoršia v kariére. Proti Dynamu si oddýchol, sme zvedavý, čo predvedie cez víkend proti Osasune.

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

13 komentáre
2020-11-26 10:23:01
Skusil by som ho nechat sedet aj cez vikend.
airman Premium
2020-11-26 10:48:17
Ano MaRCA, videli sme prvy polcas proti Betisu ?