Najbližšie ligové El Clásico by sa malo odohrať 11. apríla a Barcelona už oznámila, že hráči Blaugranas sa na Santiago Bernabéu predstavia v špeciálnej edícii dresov.

Klub informuje, že dresy boli navrhnuté špeciálne na tento výjazdový zápas v Madride a hráči si ich oblečú len v tomto El Clásicu. Tvárou promo kampane špeciálnej edície dresov s názvom "Špeciálna edícia El Clásico", nebude nikto iný ako Carles Puyol. Dres sa dostane do predaja koncom januára a bude dostupný výhradne v obchodoch FC Barcelona.

Barcelona ešte musí zverejniť oficiálny dizajn tejto limitovanej edície dresov, ale informuje, že na drese FC Barcelona po prvýkrát uvidíme kombináciu farieb Blaugranas s katalánskou senyerou. Klub tvrdí, že dresy majú podčiarknuť náklonnosť k Barcelone a jej hodnotám a zároveň vyjadriť hrdosť ku koreňom FC Barcelona. Práve preto bolo rozhodnuté, že tieto dresy predstaví Carles Puyol, ktorý po dlhé roky dokázal na trávniku stelesňovať jej hodnoty a spôsob hry a zároveň podporovať mužstvo do boja v najťažších chvíľach.

Španielske médiá v každom prípade už predstavili ako by mal dizajn dresov vyzerať:

zdroj: fcbarcelona.com
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2021-01-11 16:43:52
Ako mohli by sme mať špeciálne dresy ale neviem či tieto
2021-01-11 18:04:15
Nádherné!!! Úžasné!!! Budú sa dať aj objednať? Teda, ak cena nebude prestrelená...