Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Superclasico (s Athletic)" - dva góly Raula Garcíu mali za následok vypadnutie Madridu zo Superpohára a Los Leónes nastúpia vo finále proti Barcelone. Dnes sa odohrá špičkový zápas Superligy. Laporta, Font a Freixa sú kandidátmi na prezidenta FC Barcelona. Ide o najnižší počet kandidátov od roku 2000. Barreda odstúpil z Rely Dakar deň pred skončením. Španielsko začne majstrovstvá sveta v hádzanej zápasom s Brazíliou.

"Superknoukaut" - Real prehral v semifinále Superpohára a nečakane prišiel o prvý titul v sezóne. Los Blancos nedokázali zmazať náskok proti intenzívne hrajúcemu Athletic, ktorý v nedeľu nastúpi proti Barcelone. Éric García je krok od prestupu do Barcelony. Podpíše zmluvu na 5 rokov a klub očakáva dohodu so City, aby ho podpísalo už teraz. Barcelona čaká na rozhodnutie, či Messi zahrá vo finále, v súčasnosti panuje optimizmus. Dnes prebehne stretnutie, na ktorom padne rozhodnutie, či voľby budú preložené. Dakar potrestal Barredu, ktorý musel odstúpiť.

"Stále letí" - skvelý výkon Ter Stegena v semifinále Superpohára je vrcholom sezóny, ktorý môže znamenať, že sa stane najlepším brankárom sveta. Z Arauja sa stáva pevnosť v strede obrany. Na post prezidenta kandidujú traja kandidáti - Laporta, Font a Freixa. Dnes sa dozvieme, či voľby sa budú konať 24. januára. Real prehral s Athletic, ktorý viedol 2:0 a potom vydržal po góle Benzemu. V nedeľu si zahrá s Barcelonou vo finále. Futsalisti Barcelony začínajú s obhajobou Ligy Majstrov zápasom s Prištinou. Peterhansel je krok od svojho 14. triumfu na Rely Dakar, v klasifikácii motocyklov je možné všetko. Barcelona sa dnes chce stať druhým mužstvom, ktorý porazí CSKA.

"Nech zakričí prvý..." - skvelý prvý polčas zverencov Marcelina stačil na výhru celého zápasu. Real bol lepší po prestávke, ale nepodarilo sa mu postúpiť. Simeone už má Dembélého, Francúz bol predstavený: "Atlético je pre mňa veľký krok." Pepe: "Volali ma šialenec, vraj som odišiel na cintorín stopérov." Dohoda v Barcelone vo veci príchodu Garcíu. Marca predstavila bolid Fernanda Alonsa. TheGrefg prekonal rekord na Twich (2,4mln). Španielsko začne MS zápasom s Brazíliou. Ramilo nechal svojho pilota počas etapy na Rely Dakar.

"Tvrdý úder" - dva góly Raula Garcíu znamenali, že Athletic postúpil do finále Španielskeho pohára. Asensio dvakrát nastrelil konštrukciu brány. Zidane: "Nie je to katastrofa." Všetci čakajú na Messiho vo finále. Po návšteve u svojho lekára sa pokúsi zápas stihnúť. Dembélé: "V detstve som obľuboval Torresa." Francúz už trénuje s Atléticom. Španieli začínajú so siedmimi majstrami sveta v kádri. Prvým súperom bude Brazília s mnohými absenciami kvôli koronavírusu. Barreda sám odstúpil z Rely Dakar, minul tankovací bod a musel sa stiahnuť.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2021-01-15 08:55:55
Bude fajn, že budeme mít 10 000 schopných stoperů, ale pořádného hrota žádného. No možná Depaye, který je hrot možná s přivřením obou očí. Nejdřív jsme měl vyřešit hroťáka a Garcia mohl přít v létě zadarmo.
2021-01-15 11:03:56
Mozno Pique zacne hrat hrota. Pod valverdem sa pravidelne sam od seba vydal do utoku ked sme prehravali