Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Už žiadne chyby" - individuálne chyby, nedostatočná koncentrácia, zbytočné riziko aj zbytočné pokutové kopy ťahajú Barcelonu dole. Mužstvo Koemana sa musí vyhnúť rozdávaniu darčekov, ak chce mať šancu získať nejaký titul. Ak by zápasy trvali 45 minút, Barcelona by bola lídrom. Mundo Deportivo a Palco23 zorganizovali prezidentskú debatu. Font: "Riskujeme pretvorenie Barcelony na akciovú spoločnosť." Freixa: "Máme investora, získanie Mbappého a Hålanda je možné." Giró: "Musíme refinancovať dlh a vydať dlhopisy." Atlético hrá v Lige Majstrov na vyhnanstve v Bukurešti. Repsol Honda ide naplno. Marc Márquez, ktorý ešte nemá stanovený dátum návratu, a Pol Espargaró predstavili motocykle. Sevilla predbehla Barcelonu na treťom mieste v lige.

Sport informuje, že Barcelona chce zmeniť športovú budúcnosť, no miesto v zostave si vybojovalo len 6 hráčov. Viac ako polovica kádra je otázna vzhľadom na prezentovanú hernú úroveň, vek a vysoký plat, ktorý nie je udržateľný. Leo Messi je v novom projekte veľkou neznámou, pretože rozhodnutie prijme po skončení sezóny. Márquez: "Nevylučujem štart na MS." Denník predstavil Freixu ako fanúšika futbalu a rodinne založenú osobu. Atlético si chce v Bukurešti zabezpečiť postup. Benzema nebude hrať proti Atalante.

L'Esportiu píše, že Barcelona nemá veľké šance na úspech kvôli tomu, že inkasuje množstvo gólov v dôsledku individuálnych chýb. Xenia Bernach: "Aby som sa dostala na Olympiádu, všetko by muselo ísť veľmi dobre." Brankár Palafrugell Linu strelil gól Lloret. Toni Nadal: "Prezident nemôže mať vplyv na transfery ani na zostavu." Freixa hovorí, že ak sa stane prezidentom, získa dve hviezdy do útoku a stopéra.

"Liga Majstrov dodáva dodatočný adrenalín," rozhovor s Mendym. "Atalanta na nás zaútočí, ale aj my sa musíme pokúsiť skórovať." "Titul v Španielsku je možný." "Musíme napredovať s tým, čo máme." Real zahrá bez Benzemu a má 13 hráčov, ktorí dovedna strelili 23 gólov. Vamos, Atléti! Liga Majstrov privíta už aj lídra La Ligy, ktorý nie je vo forme a musí zareagovať. Luis Suarez verí, že v zápase proti Chelsea ukončí gólové suchoty v Lige Majstrov. Immobile vyzve Bayern. Sevilla predbehla Barcelonu v tabuľke La Ligy.

"Večer El Pistolera" - Suarez, najlepší strelec La Ligy, hrá v Bukurešti proti Chelsea a čelí svoje zlej streleckej sérii na výjazdoch v Lige Majstrov. Simeone: "Jeho prítomnosť nám dodáva sebadôveru." Benzema a Ramos na odvetu. Francúz nevycestoval do Bergama a obranca chce byť pripravený hrať od 16. marca. Mbappé a Håland vstupujú do volebnej kampane. Freixa je názoru, že je schopný ich podpísať. Font: "Kluby, ktoré majú peniaze, ich môžu kúpiť." Diego Carles a De Jong zabezpečili pre Sevillu tretie miesto. Márquez potvrdil, že sa zúčastní marcových testov. Scariolo: "Pau Gasol nebude rovnaký ako v roku 2015, je potrebné byť trpezlivý."

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2021-02-23 08:42:47
Freixa populista :D
Marian Premium
2021-02-23 09:18:12
Nepostrehol som dôvod, prečo sa zápas Atletico-Chelsea nehrá v Madride ale v Bukurešti.