Antoine Griezmann sa v poslednom El Clásicu nedostal do základnej zostavy. Ronald Koeman vsadil na rozostavenie 3-5-2 a Čierny Peter zostal v rukách francúzskeho útočníka.

Francúzsky internacionál sa v tejto sezóne ocitol na lavičke už v šiestich prípadoch, pritom v zápasoch proti Realu Madrid bol zo základu vynechaný v oboch prípadoch. Posledné El Clásico patrilo medzi veľmi dôležité a Griezmann sa predsa len nedostal na ihrisko od úvodného hvizdu. Koeman miesto neho vsadil na Dembélého, ktorého v útoku doplnil Messi.

Griezmann začínal zápas v La Lige na lavičke v štyroch prípadoch - okrem dvojice súbojov proti Realu ho tréner posadil na lavičku aj v zápase proti Huesce a Elche. Od začiatku nehral aj v súboji Ligy Majstrov proti Dynamu Kyjev či v odvete semifinále Copa del Rey proti FC Sevilla. Vôbec nezasiahol do hry v konfrontáciách proti Seville, Realu Valladolid a Ferencvarosu.

Francúz v tejto sezóne zasiahol do 42. zápasov a je len jeden zápas na lavičke od toho, aby vyrovnal počet 7. zápasov z minulej sezóny, ktoré začínal na lavičke. V predchádzajúcich štyroch sezónach v Atléticu Madrid začínal zápas na lavičke len v štyroch prípadoch.

Vo všetkých súťažiach strelil 13 gólov, z toho 8 v La Lige. K tomu pridal 11 asistencií, z toho 6 v La Lige. Od príchodu do Barcelony hrával na viacerých pozíciách. Kontrakt má platný do roku 2024. Ale vzhľadom na to, že klub ho kúpil za 120 miliónov eur, jeho výkony v každom zápase sú pod drobnohľadom.

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

11 komentáre
2021-04-13 09:13:33
Tenhle hráč je pro mě obrovské zklamání ,na hřišti neviditelný ,většinou jen vrátí zpět přihrávku a nic nevytvoří.Musí odejít v létě.Abych mu jen nekřivdil,tak vidím jak si mockrát zabíhá za obranu,ale nikdy nedostane nahrávku.Se kolikrát divím,že ho to stále baví se pokoušet naběhnout .U nás se tyhle nahrávky za obranu prostě nedělají.Možná jednou za čas Messi na Albu ,ale to jen párkrát
2021-04-13 09:26:28
Nic se s ním neděje, prostě mu naše hra nesedí. Má kvalitu a proto v některých zápasech zahraje a zapíše se do statistik, je to i bojovník a umí i bránit, ale za ty peníze tu prostě nemůže zůstat. Měl by pochopit, že on potřebuje jiný styl hry a fotbalu obecně....Je to sympaťák a mrzí mě, že mu to nesedí, ale upřímně jsem to čekal...