Médiá prinášajú ďalšie informácie na tému zdravotného stavu Ansu Fatiho. Cieľom 18-ročného krídelníka je zúčastniť sa predsezónnej prípravy s prvým tímom Blaugranas. Na návrate do úplného zdravia pracuje aj Gerard Piqué.

Catalunya Radio informuje, že Ansu Fati podstupuje rehabilitáciu v Madride pod dohľadom špičkového fyzioterapeuta, ktorý pracoval s niekoľkými hráčmi Realu Madrid. Mladík tento rok nemyslí na dovolenku a dennodenne si plní stanovené úlohy, aby sa mohol vrátiť na trávniky. Tie pozostávajú z pravidelného ranného vstávania a cvičenia, dodržiavania určenej stravy a primeraného času na odpočinok.

Podľa týchto správ sa Fati nebude náhliť so svojou liečbou a doteraz nezačal behať. Aj napriek tomu má hráč dobré pocity a koleno dobre reaguje na liečbu. Preto aj Cadena SER tvrdí, že mladík má jasný cieľ a tým je začiatok predsezónnej prípravy spolu s tímom. Tá je naplánovaná na 12. júla.

Katalánsky denník Sport okrem toho uvádza, že zdravotného problémy v predchádzajúcej sezóne mal aj Gerard Piqué. Obranca nedohral sezónu kvôli problémom s kolenom, kvôli ktorým vynechal celkovo niekoľko mesiacov. Ako informuje Cadena SER, aj Piqué v súčasnosti pracuje na tom, aby bol pred štartom novej sezóny v plnej kondícii. Nepodstúpil však žiadnu operáciu.

zdroj: sports cadena ser
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2021-06-10 08:01:03
Dúfam že už bude mať všetko v poriadku, normálne mám strach že mu to zničí kariéru
2021-06-10 15:14:21
No neviem,neviem fyziotetapeut hracov Realu Madrid....aby nezacal sezonu s barlami...?