Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Culé Depay" - útočník, o ktorého žiadal Koeman, prichádza do Barcelony na najbližšie 2 sezóny. Prestupuje zadarmo po tom, čo v uplynulej sezóne strelil 22 gólov. Jeho odstupná klauzula bude mať výšku 500 miliónov eur. La Roja sa neodrazila - Morata strelil gól, Lewandowski vyrovnal a Gerard nepremenil pokutový kop. Zverenci Luisa Enriqueho zahrajú o postup so Slovenskom. Dnes sa koná zhromaždenie socios compromisarios na Camp Nou. Girona chce svoj postup do Primera spečatiť doma. Messi asistoval na gól, ktorým Argentína porazila Uruguaj. Pau Gasol na zozname Scariola na Olympiádu.

"Nebezpečné zakopnutie," Španielsko len remizovalo s Poľskom a o postup zahrá proti Slovensku. Morata strelil gól a Lewandowski vyrovnal, následne Moreno nepremenil pokutový kop. Griezmann skóroval, Dembélé sa zranil. Nemecko zareagovalo a rozbilo Portugalsko. Depay štvrtým prestupom! Barcelona oznámila transfer holandského útočníka. Dnes Camp Nou prebehne zhromaždenie socios compromisarios, ktoré bude rozhodujúce pre budúcnosť klubu. Girona je krok od návratu do Primera División. Cortes potvrdil napätie v ženskom tíme.

"Už je tu," Memphis Depay zahrá v Barcelone v nasledujúcich dvoch sezónach a je štvrtou posilou klubu. Útočník príde zadarmo z Lyonu. Jeho transfer bol želaním Koemana, ktorý ho chcel už pred rokom. Španielsko po druhýkrát remizovalo a o postup zahrá v poslednom kole. Tentoraz áno - Girona má výhodu po výhre 2:1 v prvom zápase a postup do Primera môže osláviť na Montlivi v odvete pred 1500 divákmi. Pau Gasol vycestuje na Olympiádu. Scariolo zverejnil nomináciu 18. basketbalistov a potvrdil, že Gasol sa ocitne v konečnej nominácii. Lleida vyradila Gironu a vo finále zahrá so Sarzanou, ktorá porazila Caldes. Lluis Cortes povedal, že už dlhšie pracuje na riešení konfliktov.

"Máme veľké problémy," Španielsko opäť remizovalo a stredajší zápas proti Slovensku bude pre neho finále. Morata strelil gól, ale prehral porovnanie s Lewandowskim. Gerard nepremenil veľmi dôležitý pokutový kop. Griezmann zabránil prekvapeniu. Remíza Maďarska zamiešala karty v 'skupine smrti'. Gosens potiahol valec. Cristiano poslal Portugalčanov do vedenia, ale tí si nakoniec strelili dva vlastné góly. Dnes spoznáme posledného účastníka Primera Division. Memphis Depay je treťou posilou Blaugranas, ktorá prišla zadarmo. Pau Gasol na čele nominácie na Olympiádu. Carlos Sainz odštartuje piaty, Alonso deviaty.

"Červený alarm," Španielsko si neporadilo s Poľskom a musí vyhrať nad Slovenskom, aby si zabezpečilo postup. Morata nakoniec skóroval, ale Lewandowski vyrovnal a Gerard Moreno zahodil penaltu. Luis Enrique: "Očakával som väčšiu prevahu." Gigant sa prebúdza: Nemecko rozbilo Portugalsko, Francúzsko zakoplo, ale pred posledným kolom má všetko vo vlastných rukách. Depay je už hráčom Barcelony, ktorá oznámila jeho transfer so zmluvou do 2023. Je to štvrtá posila Laportu. Sainz pridal a na GP Francúzska odštartuje piaty. Verstappen s pole position. Márquez chce viac: "Nevylučujem pódium." Dnes odštartuje piaty. Veteráni a nováčikovia: Pau Gasol a Garuba. Marc a Robin sa taktiež ocitli v nominácii na Olympiádu.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.