Rozhlasová stanica RAC1 dnes ráno informovala, že Joan Laporta sa počas tohto letného prestupového obdobia pokúsil podpísať Neymara. Brazílčan bol neraz spájaný s návratom do klubu, ale nakoniec zostal v PSG, kam prednedávnom prestúpil aj Lionel Messi.

Prezident Barcelony mal na základe týchto informácií vyslať dvoch ľudí do Paríža, aby sa porozprávali s Neymarom. Ten na druhej strane priznal, že sa veľmi chcel vrátiť na Camp Nou, aby mohol opäť hrať s Messim. Všetky plány však padli v okamihu, keď jeden zo šejkov, ktorí vlastnia PSG, zaplatil hráčovmu otcovi 20 miliónov eur. Peniaze tak neboli poslané priamo z oficiálnych účtov Paris Saint-Germain.

Či sú tieto informácie pravdivé, ťažko povedať, nakoľko Barcelona je v katastrofálnej finančnej situácii. Klub kvôli tomu nebol schopný udržať Messiho v tíme, ktorý prestúpil práve do Paríža, takže je utópiou, aby mal Joan Laporta dostatok financií na príchod Neymara. Napriek tomu patrí rádio RAC1 medzi veľmi dobre informované zdroje, takže na tejto správe môže byť trochu pravdy.

zdroj: RAC1
foto: Shutterstock

Diskusia

11 komentáre
2021-09-06 14:23:12
Chcieť je dobrá vlastnosť ;)
2021-09-06 14:23:26
pekná klebeta, Laporta asi za okamih zabudol v akých sračkách klub je a chcel uuurčite vykúpiť Neymara z PSG, čo by sa naň vyzbieralo 6 mil. Katalancov? Každý by prispel z vlastného vrecka po 50ke? :D