Katalánska rozhlasová stanica Cadena COPE informovala, že Barcelona v súčasnosti nerokuje o predĺžení spolupráce so Sergim Robertom. Odchovanec La Masie má platnú zmluvu iba do 30. júna 2022. Rokovania sú v každom prípade pozastavené.

Počas leta bol Sergi Roberto označovaný ako jeden z hlavných kandidátov na odchod z Barcelony, ale nakoniec zostal na Camp Nou. Barcelona mu podľa informácií médií mala ponúknuť predĺženie zmluvy o dva roky, no za značne horších podmienok a to vzhľadom na finančnú situáciu klubu. Už prvotné správy naznačovali, že rokovania neprebiehajú úplne jednoducho, ale sám hráč potvrdil, že bude súhlasiť so znížením platu. V poslednom čase však boli rozhovory úplne pozastavené a zdroje z klubu pre Cadena SER uviedli, že sa tak stalo z iniciatívy Barcelony.

V súčasnosti nie je naplánované ďalšie stretnutie oboch strán. Agent Sergiho Roberta potvrdil tento vývoj pre katalánsky denník Mundo Deportivo, ale priznal, že rokovania môžu byť obnovené kedykoľvek. Ak odchovanec Barcelony nepodpíše novú zmluvu do konca kalendárneho roka, následne môže rokovať s ľubovoľným klubom a v lete odísť z Barcelony zadarmo.

Roberto v každom prípade neprežíva v Barcelone najlepšie obdobie, aj keď hráva pravidelne - vynechal len dva zápasy, z toho jeden pre zranenie. Vo zvyšných 8. súbojoch sa dostal na trávnik, na začiatku sezóny strelil dva góly, ale jeho výkony nie sú presvedčivé. Záložník je kritizovaný za svoju hru a po zápase s Bayernom ho fanúšikovia vypískali.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

8 komentáre
2021-10-04 15:32:09
Ejha... Drogéria v blízkosti Camp Nou bude mať v najbližšej dobe vykúpené ústne vody...

Sergi to zvládneš!
kluc Premium
2021-10-04 15:33:38
treba počkať do konca roka, Nico a Gavi ho zastúpia s prehľadom...a na RB Mingueza