Zápas dvoch polčasov. To sme videli vo včerajšom zápase medzi Celtou Vigo a Barcelonou. Konfrontácia na Balaídos sa skončila výsledkom 3:3, pričom Katalánci po prvom polčase vyhrávali o tri góly. Takýto kolaps celého mužstva sa samozrejme odzrkadlil aj na známkach.

Hodnotenie hráčov bolo zostavené podľa nasledovného kľúča -> do úvahy sme brali 2 subjektívne zdroje: hodnotenie portálu ESPN a hodnotenie katalánskeho denníka Sport a potom hodnotenie dvoch štatistických portálov Whoscored.com a sofascore.com. Pri každom hráčovi je priemer známok z týchto 4 zdrojov s komentárom portálu ESPN. Kompletné čísla nájdete v tabuľke na konci článku.

Hodnotenie trénera - 5

Za toto Barjuan priveľmi nemôže. Nielenže nemal dostatok času na prácu s tímom, ale bol mu zverený káder s naozaj veľkým problémom so zranenými hráčmi. Tých je priveľa.

Ter Stegen - 4,7

Inkasoval tri góly, z toho ten prvý Aspasov ide na jeho triko, keď predtým nezachytil center.

Mingueza - 5,8

Celta v druhom polčase narobila Barcelone množstvo problémov po jeho strane. V jednom momente mal šťastie, že rozhodca po jeho zákroku neodpískal pokutový kop.

García - 6,3

Odohral len prvý polčas, počas ktorého Barcelona jednoznačne vyhrávala. Neskôr sa zranil.

Lenglet - 5,6

Predviedol skvelý blok proti Renatovi Tapiovi, no vyzeral zmätený, keď Celta začala vytvárať tlak. Pri druhom góle Celty mu ušiel Nolito.

Alba - 6,5

Skvelý center na gól Depaya, ale v druhom polčase sa mu v defenzíve nedarilo.

Nico - 8

Ďalší vynikajúci zápas, no bohužiaľ sa zranil. Silný a technický, vytvoril druhý gól a zohral kľúčovú úlohu pri treťom presnom zásahu.

Busquets - 6,7

Strelil pekný gól, jeho 16. v drese Blaugranas. Prišiel však o loptu vo výstavbe hry a Celta potom strelila svoj druhý gól.

De Jong - 6,7

Pri nábehoch s loptou vpred ukázal dobré momenty, jeden z týchto nábehov rezultoval v šancu pre Ansu a nastrelil aj brvno.

Gavi - 6,6

Pracoval tvrdo a bol mimoriadne efektívny v defenzíve a to aj napriek tomu, že hral na pravom krídle už v druhom zápas v rade, aj keď preferuje skôr centrálnu pozíciu.

Depay - 6,7

Hlavičkou strelil tretí gól mužstva, svoj šiesty v tejto sezóne, ale v druhom polčase nedokázal dostatočne dobre podržať loptu, keď sa mužstvo snažilo ubrániť svoj náskok.

Fati - 7,3

Opäť otvoril skóre stretnutia. Za Barcelonu strelil 17 gólov, z toho až 11. prípadoch išlo o úvodný presný zásah. Bohužiaľ sa zranil.

Náhradníci

46' Balde - 5,7

Mladík nahradil zraneného Ansu, ale keď Celta vrhla všetko do útoku, bolo vidieť, že je neskúsený.

46' Araujo - 5,9

Nedokázal odkopnúť loptu po chybe Ter Stegena. Nahradil zraneného Garcíu, ale v druhom polčase mal problémy brániť proti útočne naladenej Celte.

59' Puig - 5,3

Nahradil zraneného Nica, ale jeho hru charakterizovalo množstvo stratených lôpt.

80' Ezzaizouli - 6,3

Krídelník rezervy bol nebezpečný pri šprintoch s loptou, ale vo finálnej tretine toho veľa neponúkol.

zdroj: sport.es whoscored.com sofascore.com ESPN forcabarca.sk
foto: twitter/fcbarcelona.com forcabarca.sk

Diskusia

11 komentáre
2021-11-07 08:35:30
Z Fatiho bude veľká hviezda. Snáď mu kariéru nepokazia zranenia.
2021-11-07 08:40:58
nie je čo hodnotiť obrovské zlyhanie ...