Počas posledného zápasu Barcelony proti Celte Vigo došlo k nevšednej situácii, kedy Sergi Barjuan poslal Philippeho Coutinho na rozcvičku, pretože mal nahradiť zraneného Ansu Fatiho. Nakoniec sa tak nestalo a Brazílčan presedel na lavičke celý zápas. Médiá informovali o dôvode, no Coutinho tvrdí, že ide o výmysly.

Faktom zostáva, že Coutinho sa skutočne išiel rozcvičiť a mal nahradiť Ansu Fatiho, ktorý si poranil hamstring. Striedanie avizovala aj oficiálna stránka FC Barcelona na Twitteri, ktorá uverejnila nasledovný príspevok, ktorý však neskôr zmazala:

Niektorí novinári tvrdili, že striedanie zrušil trénerský štáb, ktorému prekážal postoj Coutinha pri rozcvičke, ktorý bol ležérny a nesprávny. Iní novinári zas tvrdia, že Coutinho odmietol striedať. Práve na tých reagoval samotný hráč na tlačovej konferencii počas zrazu reprezentácie Brazílie: "Bol som veľmi prekvapený, keď som videl tieto správy, pretože počas celej mojej kariéry som sa nikdy nesprával neprofesionálne, môžu sa pozrieť kamkoľvek som išiel, vždy som všetkých rešpektoval," uviedol.

Na tlačovej konferencii bol záložník zjavne nahnevaný na správy niektorých novinárov: "Novinári vždy veria množstvu vecí," vyhlásil.

Coutinho však trvá na tom, že po zranení je na 100% fit: "Nebolo ľahké byť tak dlho mimo, ale cítim sa veľmi dobre. Fyzicky som v poriadku a nemám žiadne bolesti ani problémy, teraz potrebujem čas, aby som sa dostal na svoju najlepšiu úroveň," povedal a dodal: "Odkedy som zdravotne v poriadku, nemal som 4 či 5 zápasov v základnej zostave v rade, aby som ukázal moju najlepšiu úroveň."

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

8 komentáre
2021-11-09 08:18:00
Podľa mňa keby sa bol zachoval neprofesionálne tak klub vyvedie dôsledky. Neverím že by to nechali len tak. Novinári robia senzácie aj tam kde nie sú.
2021-11-09 08:35:00
Jasne ze sa bude branit, predsa sa neprizna. A nieco na tom pribehu pravdy bude ked mal nastupit, zacal sa rozcvicovat a potom si zahadne sadol a nenastupil.