Madridský denník Marca uviedol, že na prestupovom zozname FC Barcelona sa nachádza aj útočník Manchestru United Anthony Martial.

Martial bol na Old Trafforde po príchode Cristiana Ronalda a Jadona Sancha odstavený na vedľajšiu koľaj. Do Manchestru prestúpil v roku 2015 ako jeden z najsľubnejších futbalových talentov v Európe. Počas debutu strelil aj gól a rovno do siete Liverpoolu. Prvú sezónu v drese Červených diablov mohol hodnotiť ako úspešnú, ale jeho výkony postupne slabli a v mužstve strácal čoraz viac na dôležitosti. Teraz možno nastal čas, aby po sezóne zmenil zamestnávateľa.

Útočník sa môže pripojiť k Barcelone, ktorá zvažuje jeho podpis. Jednak kvôli futbalovým schopnostiam, ale jednak aj kvôli tomu, aby v tíme zostal Ousmane Dembélé, keďže sú obaja Francúzi. Katalánsky klub je tvrdo kritizovaný za to, že počas leta kúpil Luuka de Jonga a príchod Martiala by bol v tejto súvislosti značným posunom vpred.

Barcelona sa podľa madridského denníka skontaktovala s Manchestrom United, ale to, či je Martial na predaj a za koľko, sa zatiaľ nedozvedela. Červení diabli mali iné starosti, pretože na trénerskej lavičke skončil Ole Gunnar Solskjaer a uprostred sezóny bolo potrebné nájsť nového trénera. Dnes sme sa dozvedeli, že dočasným trénerom sa stal Ralf Rangnick. Čo bude s Martialom, zatiaľ nevedno.

zdroj: marca.com
foto: Shutterstock

Diskusia

9 komentáre
2021-11-29 16:21:07
No to nie je tiež vyhra hráč ktorý vôbec skoro vôbec nehraje a ak hraje tak tiež to nie je nič extra keď z ManUtd tak radšej Greenwooda alebo Rashforda ale samozrejme ich cena je väčšia ako tohto tu
2021-11-29 16:23:40
Hráč ktorý je lenivý pressovať je z formy a ešte k tomu Francúz nie ďakujem