Tréner Realu Sociedad Imanol Alguacil na tlačovej konferencii po zápase s Barcelonou lamentoval nad prehrou. Jedným dychom však dodal, že jeho zverenci odohrali dobrý zápas.

Stretnutie

"Čokoľvek poviem, bude to únavné. Stále hovorím, že hráme veľmi dobrú sezónu. Dnes sme odohrali skvelý zápas ako s Betisom, ale prišli sme o 5 bodov. Vzhľadom na naše zásluhy sme tie body mali mať. Dúfam, že fanúšikovia sú na mužstvo rovnako hrdí ako ja. Vo futbale sa o všetkom rozhoduje v šestnástke, ale nemôžem žiadať o nič viac."

Optimizmus

"Môžem len pogratulovať hráčom, ktorí urobili veľa skvelých vecí. Snáď si túto úroveň udržíme až do konca v boji za náš cieľ. Ak áno, tak sa nám ho podarí dosiahnuť."

Isak

"Chcel by som mať viac takých hráčov ako on. Je skvelý, dnes sa ho musím zastať. Strieľa góly vo všetkých sezónach, počas tohto týždňa strelil množstvo gólov na tréningoch, ale taký je futbal, musíte byť efektívny v zápasoch."

Gól

"Je to typická situácia, bol ofsajd, po ktorom sa pokračovalo v akcii. Zapamätám si však našu dobrú hru."

zdroj: mundodeportivo.es marca.com
foto: Shutterstock

Diskusia

4 komentáre
2022-04-22 17:04:10
Aky ofsajd, vsak ho VAR vyvratil....
2022-04-22 17:20:44
Toto bol ten pripad ked nevyhral lepsi ale stastnejsi. Ale vyrok ze by sa jednalo o fsajd pri gole, tak to vnimam ako ventilaciu frustracie