Španielske médiá informujú, že predstavitelia Barcelony sa včera stretli so zástupcami Valencie, aby rokovali o transferoch. Nosnou témou schôdzky boli hráči ako Carlos Soler a José Luis Gaya.

O týchto rokovaniach ako prvý informoval Gerard Romero. Okrem Joana Laportu bol na stretnutí prítomný aj viceprezident Rafael Yuste a poradca Enric Masip. Valenciu zastupovali prezident Anil Murthy a Joey Lim. Iniciátormi tejto schôdzky bola práve Valencia. Tvrdí to dobre informovaný novinár z Valencie Hector Gomez. Klub z Mestally mal Kataláncom ponúknuť Solera aj Gayu. Los Che za túto dvojicu hráčov očakávajú približne 60 miliónov eur. Barcelona túto čiastku nechce vyplatiť, pretože na to nemá finančné zdroje, no schodná je možnosť výmeny hráčov. Camp Nou by mohol opustiť Martín Braithwaite, o ktorého má Valencia záujem. Zaujímavé je, že v čase, keď sa včera objavili prvé informácie o tomto stretnutí, Soler na svojom profile na Instagrame publikoval fotografiu z reštaurácie, na ktorej bol spoločne s Gayom.

Valencia má záujem predať svojich hráčov, keďže na vyrovnanie rozpočtu potrebuje do 30. júna zarobiť 37 miliónov eur. Zvukové nahrávky, ktoré zverejnilo Superdeporte, potvrdzujú, že Valencia chce predať oboch týchto hráčov najmä preto, lebo zmluvy im končia už o rok. Los Che včera preverovali, či má Barcelona o Gayu stále záujem. Médiá tvrdia, že sa ho Blaugranas nepokúsia kúpiť. S tým nesúhlasí novinár Toni Juanmarti, ktorý píše, že Gaya je hlavným prestupovým cieľom Barcelony na ľavú stranu obrany. Ale keďže má klub finančné problémy a hráčov si nemôže dovoliť kúpiť, tak ponúkol Valencii Braithwaitea, Puiga či Desta.

zdroj: jijantes marca.com instagram
foto: jijantes instagram

Diskusia

6 komentáre
2022-05-18 09:16:36
Gaya by bol super. Soler je zbytočný.
2022-05-18 10:50:55
Podle fotky to vypadá, že kluci dojdou jedině spolu... :-D