Nemecký Bild dnes zverejnil ďalšie informácie týkajúce sa možného odchodu Roberta Lewandowskeho do Barcelony. Denník opísal nedávne udalosti, ktoré sa stali v šatni mníchovského klubu.

Hráči Bayernu si údajne vypočuli telefonický rozhovor útočníka, ktorý viedol v rodnej poľštine. Nerozumeli tomu, čo hovorí, ale neraz sa zvýšeným tónom zmienil o FC Barcelona, čo malo naznačovať nespokojnosť útočníka. Túto informáciu potvrdil aj novinár Christian Falk. Médiá mal o tejto udalosti informovať očitý svedok.

Bayern v každom prípade drží svoju pozíciu a hráča odmieta počas leta predať napriek tomu, že mu zmluva platí už len v budúcej sezóne a potom môže odísť z klubu zadarmo. Barcelona by však chcela začať rokovať. Bild však píše, že tento postup klubu môže byť varovaním pre ostatné hviezdy v tíme, pretože si budú vedomé toho, že Bayern si môže jednoducho vynútiť, aby v klube zotrvali do konca platnosti kontraktu.

Je zrejmé, že klub tlačí na Lewandowskeho, aby zostal aj v budúcom ročníku. Spomínaná situácia v šatni sa stala po poslednom zápase proti Wolfsburgu, po ktorom sa Lewa akoby lúčil s fanúšikmi na štadióne: "Robert v šatni kričal. Hovoril po poľsky, ale všetci rozumeli, že veľakrát povedal 'FC Barcelona'," ubezpečuje zdroj.

zdroj: bild sport.es
foto: Shutterstock

Diskusia

4 komentáre
2022-05-18 12:17:09
Chce prestúpiť do skutočného FCB.
2022-05-18 12:22:06
"Nerozumeli tomu, čo hovorí,"


:D:D:D:D:D