Ansu Fati poskytol počas zrazu reprezentácie Španielska krátky rozhovor, v ktorom neskrýval svoju spokojnosť s návratom do národného tímu. Krídelník FC Barcelona dúfa, že si zahrá na najbližšom šampionáte.

"Som rád, že som tu opäť, bol som dlho mimo. Bolo to veľmi ťažké, ale vždy som mal taký prístup, že všetko prekonám a vďaka tvrdej práci, ktorý som odviedol, som tu opäť. Ďakujem Luisovi Enriquemu za dôveru," povedal Fati.

"V živote musíte prekonať to, čo sa prihodí. Mne sa to už bohužiaľ stalo, keď som bol veľmi mladý, ale vďaka tomu som rýchlejšie dozrel. Moja rodina ma vidí doma a sprevádza ma, najviac trpeli práve oni a v tomto procese boli kľúčoví," priznal.

Fati dúfa, že na najbližších Majstrovstvách sveta v Katare nebude chýbať: "Dostať sa na šampionát by bol splnený sen. Musím tvrdo pracovať, aby som mohol pomôcť a všetko bude závisieť od Luisa Enriqueho. Dúfam, že sa mi podarí dosiahnuť veľa s Barcelonou a reprezentáciou Španielska. Všetko je možné vďaka práci," dodal.

zdroj: as.com RFEF
foto: Shutterstock

Diskusia

1 komentár
2022-06-01 20:44:35
povolat ho do repre je chyba. Nehral poriadne pol roka a teraz budeme riskovat dalsie zranenie? Dufam, ze dostane par minut na zapas maximalne