Krídelník FC Barcelona sa otvorene vyjadril ku kontroverziám okolo zranenia Neymara. Diskusia o zranení Neymara pokračuje naprieč médiami.

Neymar bol v Brazílii tvrdo kritizovaný za podporu Bolsonara v nedávnych voľbách, hejteri si na ňom zgustli aj v reakcii na jeho zranenie na prebiehajúcom šampionáte v Katare. Tite nebude mať Neymara k dispozícii vo zvyšných zápasoch skupinovej fázy, no mal byť sa vrátiť do hry vo vyraďovačke.

Raphinha sa však svojho spoluhráča z národného tímu zastal a na sociálnych sieťach zverejnil príspevok na obranu Neymara: "Fanúšikovia Argentíny sa k Messimu správajú ako k bohu, fanúšikovia Portugalska sa k Ronaldovi správajú ako ku kráľovi. Fanúšikovia Brazílie dúfajú, že si Neymar zlomí nohu, aké smutné. Najväčšou chybou v kariére Neymara bolo, že sa narodil ako Brazílčan, táto krajina si nezaslúži jeho talent a jeho futbal," napísal hráč Barcelony.

zdroj: sport.es
toto: sport.es

Diskusia

4 komentáre
2022-11-27 07:49:45
V prvom rade by mali hráči namiesto vyplakavania začať od seba a naučiť sa sebareflexie. Fanúšikovia nie sú slepo neprajní, len sa im nepáči ak ich líder sa mieša do politiky, dlho vodí loptu a najmä sa pritom dookola hádže o zem.
Banana35 Premium
2022-11-27 08:58:10
Ked sa hra na nadradeneho voci superovi a este k tomu pri kazdom kontakte vrieska tak nech sa necuduje ze mu chce super zlomit nohy a je polovicu sezony zraneny...