Zápas na San Mamés proti Athletic Club sa Barcelone nevydaril. Katalánci len remizovali 0:0 a navyše prišli o dvoch dôležitých hráčov kvôli zraneniu.

Frenkie de Jong musel opustiť trávnik už v 26. minúte. Holanďan po výskoku zle dopadol na nohu, pretože ho podrazil súper. Od začiatku vyzerala De Jongova situácia veľmi zle. Stredopoliar nesmierne trpel a nebol schopný sám opustiť ihrisko. Javi Miguel z madridského denníka AS informuje, že situácia záložníka vyzerá veľmi zle. Frenkie si podvrtol členok a určite nezahrá proti SSC Neapol. Toni Juanmarti z katalánskeho denníka Sport uvádza, že ide o rovnaký členok, ktorý mal záložník v tejto sezóne už poranený a maródovať bude viac ako mesiac.

Rovnako zle vyzerá situácia aj v prípade Pedriho. Záložník opustil ihrisko v 45. minúte a nahradil ho Lamine Yamal. Pedri opustil ihrisko so slzami v očiach. Podľa Javiho Miguela z AS to vyzerá na obnovenie zranenia stehenného svalu u stredopoliara. Podľa novinára je jeho účinkovanie v súboji s Neapolom úplne vylúčené. Xavi Hernández na pozápasovej tlačovej konferencii uviedol, že situácia nie je vôbec dobrá v prípade oboch zranených hráčov. Na videu nižšie je vidieť, že Pedriho po návrate do Barcelony výrazne kríval.

zdroj: španielske médiá
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
Marian Premium
2024-03-04 07:38:08
Pedriho definitíva.
2024-03-04 08:00:41
Jak se fotbal stále stává vrcholovějším a extrémnějším sportem ve své elitní podobě, budeme asi vídat daleko více Tomášů Rosických. To mi láme srdce.