João Cancelo je momentálne na zraze portugalskej reprezentácie spolu s João Felixom. Denník A Bola využil príležitosť a urobil rozhovor s 29-ročným hráčom, ktorý si pri rozprávaní o svojom konflikte s Pepom Guardiolom nebral servítku pred ústa. Cancelo tiež chváli a oceňuje Xaviho a priznáva, že nikde sa necítil tak dobre ako v Barcelone.

Z hľadiska počtu strelených gólov - celkovo štyri - je to už teraz Cancelova najlepšia sezóna. Ako hodnotí svoju doterajšiu sezónu?

"Ľudia sa pozerajú na štatistiky a myslím si, že v Manchestri City som mal lepšie sezóny, ale vtedy tie čísla neboli také dobré. Ja sa na to nepozerám, užívam si hru od zápasu k zápasu, ale áno, mám za sebou veľmi pozitívnu sezónu, napriek tomu, že tímovo nie sme v lige na pozícii, na ktorej sme chceli byť. Vypadli sme už z Kráľovského pohára a stratili Superpohár, ale stále bojujeme o ligu, hoci za Realom Madrid zaostávame o osem bodov. Sme tiež vo štvrťfinále Ligy majstrov, čo je fáza, do ktorej sa klub nedostal už štyri roky. Je to pre mňa výnimočné obdobie, pretože stojím za Barçou. Celá moja rodina fandí Benfice, ale ja som vždy obdivoval Barcelonu. Hrali tu všetky moje idoly, páči sa mi, ako sa pozerajú na mladých, majú kultúru hry, ktorá ma teší."

Zatiaľ čo João Cancelo si robí meno, to isté sa nedá povedať o João Félixovi, ktorému sa stále nepodarilo presadiť do tímu. Dávate mu nejaké rady?

Tento článok je exkluzívny obsah ForcaBarca

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.