Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2020-03-28 09:26:23
Dobre si pamätám ako tu skoro každý nadával na Eriqueho v jeho poslednej sezóne. Vtedy som to nejako nechápal, keďže vtedy bol Enriqueho podľa mňa skvelý tréner, len už asi cítil veľký tlak na seba a preto skončil. Som zvedavý koľký by nakoniec vtedy uvítali zotrvanie Eriqueho namiesto príchodu Valverdeho.
2020-03-28 11:14:49
NIE, NIE a 100x nie..dostať do vienka, také mužstvo, ako dostal Lucho to ešte nedostal ani jeden tréner FCB....dokonca si dovolím tvrdiť, že ak by dostal to mužstvo SETIEN, tak by to bolo iné kafé...Lucho to nezvládal a rýchlo zbalil kufre, lebo nemal víziu..Jeho alibistické vyjadrenia mi niekedy pripomínali nemohúcnosť výberu nových hráčov, aby sme sa nemuseli teraz tápať v tých problémoch, ako máme teraz..neviem si spomenúť, že by konkrétne on dotiahol nejakého hráča...spomínam si, ako bol na smiech, keď prišiel do FCB a chcel si dať postaviť z lešenia pojazdnú tribúnu, aby videl hráčov z vrchu...ostatných jeho požiadavkách radšej nepíšem..MSN bola odsúdená na úspech a nebola to zásluha Lucha, bola to jeho povinnosť.aj keď príchod Suaréza som nemusel, ale vďaka nemu som zažil na Gamperovom pohári pri NOU CAMPe najväčší zážitok v živote..ak by sa chcel vrátiť, tak všetkými 20timi jedine do Bčka..visca..
2020-03-28 11:36:57
bohužial Lučo nieje riešenie
2020-03-28 12:23:34
Lucha jsem potkal na letišti v Bruselu, když jsme oba šli vypůjčit auto k Sixt. Nepůsobil nijak arogantně, prohodili jsme pár vět, popřáli si hezký den. Bylo to několik měsíců nazpět, bylo vidět, že smrt jeho dcery ho zasáhla, ale snažil se působit mile a slušně.

Jako trenéra bych ho ale zpět vidět nechtěl.
2020-03-28 13:51:24
Určite nie. Tu sa musí zmeniť oveľa viac postov ako len ten trénerský. A ako prvý by mal odstúpiť Bartomeu
2020-03-28 17:25:50
Určitě ne ,on začal destrukci Barcelony a Valverde to dorazil
2020-03-29 00:14:05
Už se docela zpomíná, jak moc velké oživení Lucho pro Barcu byl. Přišel po sezoně, která byla pro náš tým tragická, Messi a Xavi dokonce zvažovali odchod (sami to pak v rozhovorech zmínili), skončil Puyol a přišel Suaréz, který nemohl několik měsíců hrát.

On ale poskládal skvěle sestavu (Rakitče, Ter Stegena, jejich příchody si vydupal on), dokázal si dupnout a mít autoritu (parkrát střídal i Messiho a ten na něj byl naštvaný, pak po letech přiznal, že mu to ale přišlo vhod a Lucho byl pro něj po Pepovi nejlepší trenér, ten rozhovor byl dokonce nedávno tady na webu).

Taky jsme v té sezoně vyhráli LM šampionů (všechny soupeře, který jsme porazili, byli v té době mistři svých zemí - Anglie, Itálie, Německa, Francie, Nizozemska, Kypru) a k tomu ještě bez jakýchkoliv kontroverzí (což za Pepa bohužel nebylo).

Tým za něj nehrál jen tiki taka, ale i rychlé brejkové přechody a impozantní pressing.

Byl jsem tehdy jeho stylem a chováním (včetně vystupování na tiskovkách "boss style" naprosto nadšený a dodnes si říkám, proč na to nenavázal a v dalších sezonách to šlo do kopru- Bylo tam několik špatných posil, je ale otázka, kolik z nich si nadiktoval sám a kolik už tehdejší měnící se management, který přestupy dojebává dodnes.

Každopádně zpět bych ho klidně bral, v nároďáku je skvělý a hodně dozrál. Věřím, že se navíc poučil z posledních sezon v Barce.