Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2020-12-03 00:00:32
Bez Messiho sa na to dá pozerať aj keď sme hrali "iba" s Ferencvarosom ale dalo sa na to pozerať. Bola tam dynamika nabehy z kraja držanie lopty pressing. A na hráčoch ako Griezman je vidno že sú bez Messiho uvoľnejší. Ja neviem čím to je ale je to tak. Sme v štádiu obnovy kde sa to musí prekopať celé od základov a stále počúvam od všetkých kandidátov na prezidenta že Messi je kľúčový pre ich projekt pýtam sa prečo? Nepochybne je to najlepší hráč histórie nie len Barcelony ale asi aj sveta ale najlepší bol už nie je. Viem mnohí mi za to ponadávaju ale je to realita. Časy kedy si mohol dovoliť chodiť po ihrisku a dostať loptu raz za 5min a predribloval 4-5-6 hráčov a dal gól sú už preč. Je to pravda a kto tvrdí niečo iné klame sám seba. Leo hrá futbal 60tych rokoch. To je peší futbal. Dnes sme hrali oveľa rýchlejšie rýchlejšie išla lopta ale keď hrá Messi tak veľa akcii spomaľuje nechcem povedať že je brzda mužstva to určite nie stále si myslím že ma ešte čo ponúknuť ale myslím si že už by mal postupne nechávať priestor iným. Bolí to mňa bolí to zrejme každého cule ale to je prirodzený proces. Čas sa nedá zastaviť. S Messim končí éra najlepšej Barcelony histórie. Nikdy nebol podľa môjho názoru hráč s takým talentom ako Leo možno Maradona. Ďalší sa tak dlho nenarodi ak už sa tak dúfam že v La Masii. Nie je to hate na Lea neberte to tak. Napísal som len svoj názor ako to vidím ja.
2020-12-03 00:13:13
Spanielsky rozhodca a egocentrik Lahoz bol zase hviezdou zapasu, ked za herecky vykon v zapase Dortmund-Lazio udeloval penaltu a zobral timu od huby isty postup z prveho miesta.
2020-12-03 00:41:43
Tragický výkon podal Trincao a dvaja turisti Pjanič a Busi. Nepresvedčili ma ani Aleňa a Firpo.
2020-12-03 07:02:39
Busguets už skrátka na to nemá. Včera bol ešte pomalší ako obvykle a takmer všetko čoho sa dotkol pokazil. Trincao bol na tom snáď ešte horšie, pretože odohral viac minút ako Busguets. To čo včera tento mladý portugalčan ukázal, bolo veľmi slabé a takýmto výkonom si veru miesto v mužstve veľmi ťažko udrží. Je síce ešte veľmi mladý, ale musí na sede veľmi, veľmi veľa pracovať.
2020-12-03 08:20:45
Xavi _ Iniesta to nemyslíš vážne? Ty chces zrovnávať Lea s grizym? Leo je aj momentálne lepší, včera hral grizy dobre lebo hral na Leovom poste. Ak tam bude Leo,tak ho nebude vedieť. Oni dvaja nemôžu hrať voľných hráčov. A včera keby hral ter Stegen voľného hráča bol by patril k najlepším.
2020-12-03 08:30:02
najlepší bol jednoznačne Ousmane, čo ma teší!
2020-12-03 11:08:34
Ferencvaros hral včera strašne zle, to bolo až zúfalé, takému tímu mali dat aspoň 5 gólov a nie "kontrolovať" druhý polčas. Aby sa nám s takýmto prístupom nestalo, že nakoniec super nejak šťastne vyrovná v poslednej minúte.