Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-02-08 00:08:39
Najhorsie: dalsi trener ktoreho taktika je "postav Messiho a on nieco vymysli". Valverde 2.0. Dalsie zbytocne zabite sezony najlepsieho hraca historie
2021-02-08 00:17:54
Náhodou Messi ze střídačky je super možnost...protože vnese do obrany soupeře chaos
2021-02-08 01:32:44
Najhoršie záloha tam ani komentovať netrebalo nič len napisat mena kto ju hral každému bude jasné ???
2021-02-08 06:11:19
Záloha byla děsná o tom nic. Puig ještě docela ušel...Busi může více méně za oba góly. Na druhou stranu on byl taky dost vytížený a odehrál toho za poslední dobu hodně a potřeboval by si odpočinout. Pro mě nejhorší Pjanič. Odpočatý hráč, který má teď být na vrcholu sil a neodehrál tam nic. Pouze přihrávky na jistotu. On je pro mě ten nejhorší ze včerejšího zápasu.
2021-02-08 08:19:16
Pred 1. gólom: Alba nechá voľne odcentrovať hráča a Busi ukazuje ofsajd a nechá hráča doklepnuť loptu. Pred 2. gólom Busi sa zle postaví, nechá hráča ujsť po čiare (stačilo sa tam postaviť a hráč by musel isť do stredu) a potom fauluje a potom prehrá hlavičkový súboj. Pjanič ťahá za sebou nohy, neviem kto a prečo ho kúpil.
2021-02-08 08:39:30
Hlavným pozitívom je samozrejme otočenie zápasu, k tomu pridajme zlepšenie Dembeleho.
Negatív sa nájde dosť, napr. Busi podal naozaj zlý výkon, o Braithwaitovi sa snáď ani nedá povedať, že z jeho strany šlo o nejaký výkon (proste tam bol), obrana veľmi priepustná.
Veľmi zle pôsobilo na mňa najmä to, že keď nastúpil Messi, ten kvalitatívny rozdiel bil do očí, závislosť na Leovi je neskutočná.
2021-02-08 08:56:28
Včera celkovo prvý polčas dosť rozhádzaný. Kopa nepresností ale rozumiem, že je potreba to prerotovať. Výkonmi ma sklamali najmä Pjanič, Sergio, Mingueza, Demba a trochu aj Riqui. Pjanič dosť slabý výkon ale chápem, že mu chýba zápasová vyťaženosť. Sergio bez Jonga a Pedriho je polovičný. Včera horel aj rývhlostne aj pozične a naviac sa opäť snažil simulovať, to naňom nemám rád, keď po každom súboji padne na zem s výrazom horším ako by ste do neho zaťali sekerou. U Minguezu mi nevadí, že nehrá ako Dani Alves,, predsa len je to stopér ale nato aký je rýchly tak dosť často hrá zbytočne rukami, zbytočne fauluje a pozične je taktiež často mimo ale u neho to ospravedlňuje neskúsenosť a hra mimo svojej primárnej pozície. Riqui sa opäť snažil ale niekedy až moc a to mu škodí. Verím, že časom si nájde svoje miesto v zostave ale ešte musí makať. No a Dembo. Neviem čo si o ňom myslieť. Je neskutočne rýchly, technický, má skvelú kľučku ale na druhej strane mi príde, že hrá dosť zbrklo a bez rozumu. Niekedy až veľmi lacno stratí loptu. Tak ako sa začal pekne rozbiehať, tak teraz mi príde, že sa ponára do priemeru. Fakt neviem čo si o ňom myslieť. Keď prišiel na pľac Messi tak sa to pekne rozhýbalo. Trincao to krádne zavesil a hádam si zase začne veriť viac. Chvíľku predtým si vravím, že ktovie ako by si na jeho mieste a s toľkými šancami v zápasoch počínal Collado a zrazu bum gól.
2021-02-08 09:19:45
Nevím proč si tu lidi stěžují na Puiga, který zahrál podle mě dobrý zápas a kdyby neměl jako parťáky v záloze Pjaniče a Busquetse, který hrál naprosto tragicky, tak by to byla ještě úplně jiná káva. "Ronald Koeman si tentokrát zaslúžil za čtení zápasu potlesk." Zatleskal bych mu možná, kdyby místo zraněného Arauja nastoupil Umtiti. Frenkie jako stoper je strašné plýtvání kvalitním hráčem. Ten měl jít nejpozději o poločase do zálohy místo Busquetse.
2021-02-08 09:51:25
Je veľmi zle, ak vypadne Araujo, náš jediný spoľahlivý stopér. K Umtitimu: Zasa vyrobil gólovú šancu pre súpera, ktorú zachránil Stegen. Neskoro vystúpil a tak hráč súpera nebol v ofsajde. To je hrozné na tak skúseného hráča, ktorý si svojho času vydupal veľký kontrakt už po 1. sezóne, inak hrozil odchodom. V každom zápase niečo vyrobí.