Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-08-04 11:28:33
LaLiga's agreement with the CVC investment fund, which will see Spanish clubs being massively injected financially, will allow FC Barcelona to register Lionel Messi and the rest of the signings almost instantly. [md] ?
2021-08-04 11:52:55
Vždyť jsou proti sobě, když Messi odejde kde bude celá LaLiga, o kolik přijde Španělsko na daních jenom od nej. Už se to několikrát psalo ze strůjce většiny výdělku je hlavně Messi, tím pádem tomu nerozumím.
2021-08-04 12:27:35
toto prestupove obdobie je velmi tazke pre nas fanusikov. to by som radsej kazdy den cital, ze uz zajtra podpiseme neymara, ako jeden den citat, ze messi uz zajtra podpise a na druhy den, ze sme tam, kde sme boli pred mesiacom a ze nemozeme nikoho predat, lebo barto dal griezmanovi, pjanicovi, robertovi a dalsim platy ako superhviezdam a takmer ziadny iny klub si ich nemoze dovolit, alebo ze brailwaite, umtiti a lenglet chcu ostat v klube.
o nejakych nakupoch nemozme ani snivat.
ale verim ze to dobre dopadne, lebo la liga si nemoze dovolit, aby ju Messi opustil.
verim ze Leo bude po uspechu na cope americe psychicky velmi v pohode, uz nemusi nic dokazovat a bude si uzivat hru.
uz nech sa hra
2021-08-04 12:32:45
A proč by měla být výjimka? Kdyby nepřišli noví hráči jako Depay, Kun... Tak by se o vyjimce mohlo přemýšlet. Ale Přivést nové hráče, vytvořit další náklady a pak zadat o výjimku, že je potřeba ohnout limit...