Andrés Iniesta zítra nastoupí do svého prvního El Clásica jako první kapitán Barcelony. Katalánský záložník doufá, že se bude jednat o intenzivní zápas jako bývá každý souboj těchto gigantů, který je pro všechny hráče velmi emotivní a motivující.

"Půjde o nepředvídatelné utkání. Jediné, co vime, tak že pokud chceme vyhrát, musíme hrát svoji hru."

"Musíme hodně držet míč, dirigovat hru a využít své šance. Pokud chceme zvítězit, musíme toto všechno dobře zrealizovat na trávníku."

Iniesta poté naprosto zavrhl jakékoliv podceňování Madridského klubu.

"Pokud bychom řekli, že je Madrid oslabený, bylo by to od nás velmi odvážné, ale tímto způsobem nepřemýšlíme. Real je velmi silný tým, jeden z nejlepších na světě, velmi složitý soupeř, jako vždy."

Když byl Don Andrés dotázán na nejsilnější vzpomínku z El Cláscia na Santiago Bernabeu, tak vybral ligový zápas z roku 2009, kdy Barca zvítězila 2-6.

"Byl to nejlepší zápas jak z hlediska důležitosti, tak předvedené hry. Pro hráče Barcy je výhra v Madridu vždy speciální."

"Tyto zápasy jsou důležité i z hlediska našich fanoušků. Je to velmi emocionální a nádherný zážitek pro každého, a to my potřebujeme. Chcete-li v Madridu vyhrát, potřebujete velkou morální podporu."

Zdroj: www.sport.es

Foto: archiv

cruyff

15
2015-11-20 17:14:57

podpora fanúšikov...písal som už o tom dosť kriticky aj v minulosti a budem to písať stále.. za podporu fanúšikov by mala byť aj adekvátna odmena a to je jedno či sa vyhraje, alebo prehraje...ostať nejakú tú minútku po každom zápase, otočiť sa k tribúnam a dať patrične najavo, že ten fanúšik neprišiel len nato aby sa zaplnila kasa klubu, ale aby hráči cítili podporu, tak nejaké ,,všimné,, v podobe poďakovania by sme si zaslúžili. Odchodom Puyola a Xaviho sa na fan akosi zabúda, tak André, pripomeň to v kabíne, že my sme tu pre nich a nie vy pre nás...visca...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.