Viceprezident FC Barcelona pre ekonomické záležitosti Javier Faus uistil, že suma, ktorú je klub ochotný na letné prestupy v tomto roku vynaložiť neprekročí 45 miliónov eur.

"Ak nikto neodíde, budeme na prestupy disponovať sumou 40-45 miliónov eur. O tejto sume hovoríme v kontexte sezóny aj kalendárneho roka. Domnievame sa, že takáto čiastka tento rok postačuje a nechceme ju prekročiť," povedal pre rozhlasovú stanicu RAC-1.

Faus hneď dostal otázku aj o momentálnej situácii Daniho Alvesa, ktorého médiá spájajú s prestupom na Britské ostrovy do Manchestru City. "Snažíme sa nájsť najlepšie riešenie, no Dani sa môže stať nanajvýš piatym či šiestym najlepšie zarábajúcim hráčom mužstva," vysvetlil.

Viceprezident zároveň zdieľa názor Raula Sanllehiego, ktorý na stránkach denníka Telegraph priznal, že suma, ktorú Chelsea Liverpoolu za Torresa vyplatila ho zaskočila. "Je to veľmi vysoká čiastka. Náš klub by za takého hráča nikdy toľko nezaplatil. A o tomto sme v podstate ani nerozmýšľali," povedal.

zdroj: totalbarca.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.