Aj napriek tomu, že sa Barcelončania sústredia hlavne na večerné finále Majstrovstiev sveta vo futbale 2010 v Južnej Afrike a prestupové fámy zväčša nekomentujú, Xavi je jedným z tých, ktorý sa predsa len vyjadril na margo prestupu či neprestupu jeho kolegu z reprezentácie Cesca Fabregasa na Camp Nou.

"Prestup ešte teraz v lete nie je tým správnym riešením, aj napriek tomu, že Cesc si tento prestup sám želá," povedal stredopoliar, ktorý sa dnes môže tešiť na mimoriadny záujem Holandských hráčov.

"Má v sebe kus Barcelony a nesmierne rád by sa chcel vrátiť. Ale bude lepšie ak sa tak stane až o rok."

"Arsenal ho môže lanáriť vyšším platom, luxusnými ponukami v prípade predĺženia zmluvy, ale som si istý, že Cesc v Arsenale neostane a vráti sa späť do Španielska. 'The Gunners' mu nemôžu zaručiť vyhrávať trofeje."

"Fabregas dosiahol úspechy len v Španielskej reprezentácii a rád by dosiahol podobné úspechy častejšie, ako len raz za dva roky na EURE či MS,"
pokračoval Xavi, aby potom zakončil, "Cesc patrí medzi najlepších stredopoliarov na svete, ale stále je tam priestor na zlepšovanie. Ten mu ponúka Barcelona, nie Arsenal."

 

zdroj: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.