Denník Sport vo svojom dnešnom vydaní uvádza, že sa dostal k návrhu zmluvy, ktorý FC Barcelona predstavila Ivanovi Rakitičovi. Predstavitelia hráča tento návrh analyzujú už niekoľko týždňov.

V súčasnosti sú tak rokovania o zmluve vo fáze študovania predstavených podmienok. Hráč sa totiž musí rozhodnúť, či na ponúknuté podmienky pristúpi alebo nie. Samozrejme, podmienky sa oproti súčasnej zmluve vylepšené, no či dostatočne, zatiaľ nie je známe. Katalánsky denník Sport uvádza, že v tejto fáze rokovaní veľkú úlohu zohrávajú poradcovia futbalistov. Tí musia jednoznačne uviesť, či podmienky v zmluve sú pre hráča výhodné.

TIP | Neymar vybojoval pre Barcu viac penált ako Cristiano pre Madrid


Súčasný kontrakt chorvátskemu záložníkovi končí v roku 2019, no záujmom katalánskeho klubu je predĺžiť spoluprácu do roku 2022. V poslednom čase sa v médiách nahlas hovorí o tom, že o Rakitiča majú záujem kluby ako Manchester City, no tieto informácie na povrch vyplávajú vždy v momente, ak hráč o novej zmluve rokuje so súčasným tímom. Barca si okrem toho je vedomá, že jej hráči lákajú mnohé kluby. Aj preto sa im snaží ponúknuť lepšie podmienky v zmluve.

Ivan na druhej strane verejne vyhlásil, že sa pobije o miesto v zostave a dúfa, že na Camp Nou bude hrávať mnoho rokov. Jeho rozhodnutie sa však neopiera len o finančnú stránku veci. A Chorvát teraz nemá práve najlepšiu formu. Samozrejme, každý futbalista vo svojej kariére prechádzal lepším aj horším obdobím. Podstatné ale je, že realizačný tím Blaugrana Rakitičovi verí.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

galibier

27
2017-01-21 15:31:30

urcite predlzit,momentalna forma je aka je ,ale kto sa vyhne vykyvom.Ivan je srdciar,chcem ho vidiet v nasom muzstve este dlho.

caco

-13
2017-01-21 17:19:55

čo má spoločné jeho predvedená hra s tým že je srdciar. je tam na to aby podával dobré výkony a za celú dobu čo hrá za nás,podával dobré výkony cca. polroka , zvyšok bol nemastný neslaný.jediná jeho prednosť je jeho strela a "ked sa mu chce" dokáže zabojovať o loptu

cruyff

-1
2017-01-21 19:39:19

Ivan sa velmi trápi a je si vedomí, že treba s tým niečo robiť. Lucho mu síce dôveruje, ale jeho výkony sú nepresvedčivé. To, že by skočil pre Lucha aj z mosta, to neznamená, že sa všetko otočí šibnutím prutika. Čudujem sa vedeniu, že chcu s nim predlžiť zmluvu, možno z odporučaním Lucha, ale ak si myslia, že mu to pomôže, tak nech čakajú. Čas uteká a diera po Xavim je poriadne veľká...visca

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.