Podľa Talianskeho športového denníka Il Corriere dello Sport, Ibrahimovič pôjde do Milána len v prípade ak to predá bývalého hráča Barcelony Ronaldinha. Prezident Flamenga Patricia Amorim včera povedal, že Ronaldinho by chcel veľmi rád hrať opäť v Brazílii: "Ronaldinho mi osobne povedal, keď moje uši počuli slová z jeho úst: chce k nám prestúpiť."

Ronaldinhova zmluva s AC Milánom vyprší na budúce leto a Taliani by veľmi radi získali nejaké peniaze z jeho predaja, samozrejme ak nepodpíše predĺženie kontraktu. Predĺženie však klub podpíše len vtedy, ak Ronaldinho bude súhlasiť so znížením platu, čo môže ovplyniť jeho rozhodnutie zostať v Taliansku.

Ak kontrakt, ktorý mu klub ponúkne odmietne, sú už toto leto pripravený predať ho aj do Brazílie. Il Corriere sa domnieva, že ak by Miláno predalo Ronaldinha aj Klaas-Jan Huntelaara, tak potom bude mať dostatok finančných prostriedkov na kúpu Ibrahimoviča. Barcelona v každom prípade súhlasila, že peniaze za Ibrahimoviča by radšej zobrala v štyroch splátkach ako všetky naraz.

 

zdroj: totalbarca.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.