Tréner reprezentácie Španielska Julen Lopetegui v programe "El Chiringuito" pochválil Gerarda Piquého a ohradil sa voči tvrdeniam, že obranca Barcelony je problematickým a komplikovaným hráčom.

Pochvala pre Piquého

"Pre reprezentáciu je blahoslavením. Je to vynikajúci futbalista a úžasný chlapík, ktorý si v reprezentácii vedie dobre. Ostatní hráči Piquého milujú a on miluje tím. O tom nemám žiadne pochybnosti. Je úplne angažovaný."

Iniesta

"Od momentu zverejnenia svojho rozhodnutia o opustení Barcelony po skončení sezóny sme vkročili do fázy neustáleho vzdávania holdu pre Iniestu. Pripájam sa k tomu trendu. Oveľa viac ma však zaujíma to, čo ešte môže dať reprezentácii."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

Zmazaný užívateľ

-1
2018-05-16 13:26:33

Opět, svoje kvality má, ale za mě je Pique problémový, konfliktní a komplikovaný hráč... Stejně jako Busquets mi nikdy k srdci nepřirostl. Měl by víc přemýšlet, míň mluvit a víc se soustředit na hru...

tullen6

10
2018-05-16 14:43:38

U mňa úplne naopak, Pique keď je vo forme, a takmer celú sezónu bol, je jeden z najlepších stopérov sveta. Je to hráč ktorý sa nebojí otvoriť hubu keď treba, veľmi výstižne a vtipne dokáže rýpnuť do konkurenčného tímu a to sa mi na ňom páči. Dúfam, že po odchode Iniestu bude jeden z kapitánov. Čo sa týka Busquetsa, toho sa asi ani nedá nemať rado. Ťažko hľadať hráčov jeho kvalít, je to génius, a spolu s Messim najdôležitejší hráč tímu. Po Messim je práve Busquets hráč, ktorého z nášho tímu najviac obdivujem.

Roman7

-1
2018-05-16 14:58:01

s piquem suhlasim jemu by mali zakazat socialne siete ĺebo si zo sebou nevie dat rady ale jebe kraviny s busquetsom teda nesuhlasim busquets si to tu oddrel uz od rezervy nikdy okolo neho neboli kontroverzie a az na par vynimiet bol vzdy oporou a hral dobre co sa o piquem povedat neda keby ste ho teraz vymenili na nejakeho svetoveho stopera ani nepoznate rozdiel ze v barcelone nie je co sa o buquetsovy povedat neda

Vitassa

-3
2018-05-16 18:57:52

Komentár bol vymazaný kvôli porušeniu kódexu diskutujúceho.

Instanka

0
2018-05-17 21:29:56

Komentár bol vymazaný kvôli porušeniu kódexu diskutujúceho.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.